Ludovic Orban somează public răzgândenii din guvern

0

Președintele PNL, vădit nemulțumit de hotărârile PSD-iștilor din guvern, demotează instabilitatea planurilor acestora. Orban critică aspru măririle salariale din sectorul bugetar făcute haotic și pe criterii preferențiale după bunul plac al administrațiilor locale dominate de PSD.

Citiți și Victor Ponta demască PD-L-istul care alungă tinerii din PSD. Fostul prim-ministru construiește un nou partid!

„Amendamentul de eliminare a plafonului pentru indemnizațiile de creștere a copilului a fost susținut anul trecut, în martie, de către Partidul Național Liberal. Trebuia să stopăm discriminarea segmentului cel mai activ din societate, al celor care muncesc mai mult, câștigă mai mult și contribuie mai mult.

Acel amendament liberal a fost votat în unanimitate și de către PSD, același PSD care astăzi, la un an distanță, plafonează iarăși indemnizațiile.
Pesediștilor, hotărâți-vă! Ce susțineți? De ce stricați echilibrul familiilor care așteaptă copii? De ce nu lăsați familiile active să își planifice viața?” susține președintele PNL.

„Uite sesiunea nu e sesiunea. După ce a anunțat într-un mod, să-i zicem, original posibila convocare a sesiunii extraordinare pentru 2-4 august, Dragnea pare că dă înapoi. Nu mai este atât de urgentă preluarea ELCEN de doamna Pandele. Cine să îi mai înțeleagă pe rătăciții ăștia? Se sucesc de la o o zi la alta. Ba avem impozit pe cifra de afaceri, ba nu avem. Ba introduc taxa de solidaritate, ba nu o mai introduc. Ba bagă impozit pe gospodărie, ba nu bagă. Ba plătesc angajații contribuțiile, ba nu le mai plătesc. În ritmul ăsta ba o să fie la guvernare, ba NU O SĂ MAI FIE LA GUVERNARE…” a spus Ludovic Orban.

Liderul liberalilor mai precizează că salariile de lux de la stat sunt cu dedicație pentru clientela PSD: „Îmbogățiții de tranziție deghizați în socialiști au făcut din salarizarea în sectorul public un adevărat dezmăț. Plătit, din pacate, nu din banii lor de acasă, ci din banii celor care produc.”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele