UPDATE: Circ marca George Simion / Șeful AUR a blocat conferința ministrului Virgil Popescu

1
panouri fotovoltaice
- Reclama -

Ministrul Virgil Popescu a declarat la conferința de presă întârziată cu o oră că George Simion ”nu este decât o trompetă a ruşilor, a lui Putin, care acţionează împotriva statului român” şi a amintit că începând de astăzi nu se mai importă ţiţei rusesc în toate statele membre UE iar ţiţeiul rusesc în statele G7, în Australia, unde mai sunt derogări nu va putea fi vândut decât cu un preţ maxim de 60 de dolari.

 

Știre inițială

Liderul AUR George Simion a apărut, luni, în sala de conferinţe din Ministerul Energiei, unde ministrul Virgil Popescu urma să dea explicaţii privind scandalul legat de taxarea prosumatorilor. Evenimentul s-a amânat, iar liderul AUR l-a acuzat pe Virgil Popescu că a fugit.

Liderul AUR a ajuns la conferinţă şi s-a aşezat pe locurile destinate presei. ”Am intrat pe uşă. Mi s-a spus că nu aş avea dreptul să particip la această conferinţă de presă. Totuşi am venit, am urcat.R Dacă încalc vreo lege, să vină un organ al statului să îmi spună”, a adăugat liderul AUR.

- Reclama -

Vezi și Guvernul PSD-PNL-UDMR vrea să taxeze panourile fotovoltaice și pe prosumatori

”A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoţul”, a spus George Simion despre absenţa lui Popescu la conferinţă.

Un secretar de stat a venit şi a anunţat amânarea începerii conferinţei, motivând că sunt prezente persoane care nu au fost acreditate pentru eveniment.

George Simion a mers, ulterior, prin clădire, intrând în mai multe birouri, pentru a vorbit cu ministrul.

”Am venit să îl întrebăm pe ministrul Popescu ce este cu taxa pe soare. Nu suntem violenţi, batem la uşă. Până ajunge Ordonanţa în Parlament o să îşi producă efectele”, a mai spus Simion.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele