Cîțu, atac la PSD pe baza măsurilor pentru valul 5

3

Preşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat, marţi, despre măsurile luate de Guvern pentru prevenirea valului 5 al pandemiei, că în vară era acuzat de oameni care astăzi au puterea deciziei că nu creşte campania de vaccinare, că sunt persoane care sunt infectate în număr mare.

 

”Astăzi, vedem acelaşi lucru, fără niciun fel de soluţii. Aşa se întâmplă în viaţă, câteodată te prind din urmă ipocrizia şi…”, a comentat Cîţu.

Preşedintele PNL a afirmat că se uită, ca orice român, la situaţia pandemiei, şi vede două elemente, şi anume că creşte numărul persoanelor infectate şi scade numărul persoanelor vaccinate.

”Eu ştiu că, în vară, eram, de pe băncile Parlamentului, acuzaţi de oameni care astăzi au puterea deciziei, că nu creşte campania de vaccinare, că sunt persoane care sunt infectate în număr mare. Astăzi, vedem acelaşi lucru, fără niciun fel de soluţii. Aşa se întâmplă în viaţă, câteodată te prind din urmă ipocrizia şi..”, a spus Cîţu.

Despre afirmaţiile ministrului Sănătăţii, potrivit cărora certificatul verde trebuia adoptat în vară, pentru că acum nu mai are rost, Florin Cîţu a afirmat că ”ministrul sănătăţii este acolo pentru a rezolva problemele”.

Românii au dus Hyundai pe primul loc în rândul importatorilor de mașini noi

3 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele