Se pregătește primul congres USR. Nicușor Dan va candida la funcția de președinte

0
nicusor-dan
- Reclama -

Membrii Uniunii Salvaţi România au anunţat azi, la Sibiu, orgaizarea primului congres naţional, la care Nicuşor Dan va candida pentru funcţia de preşedinte.

Nicuşor Dan a declarat duminică la Sibiu, în cadrul primei adunări a membrilor USR care s-a organizat după alegerile parlamentare, că s-a discutat despre organizarea primului congres naţional, care, cel mai probabil, se va desfăşura la Cluj-Napoca, în martie sau în mai, decizia finală urmând să fie anunţată la sfârşitul lunii acesteia.

Nicușor Dan: „Deja suntem prea mari pentru a face o Adunare Generală”

Vom avea un Congres Naţional fie în martie, fie în mai, cel mai probabil la Cluj-Napoca. S-a discutat aici (n.red. la Sibiu) că cea mai echitabilă normă de reprezentare e la Congres pentru că deja suntem prea mari pentru a face o Adunare Generală şi s-a discutat foarte mult de îmbunătăţirile pe care trebuie să le aducem la statut. Va fi foarte curând, până la finalul lunii vom decide dacă va fi în martie sau în mai Congresul, astfel încât colegii să înceapă pregătirile”, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, Nicuşor Dan.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte, „fără îndoială” a fost răspunsul lui Nicușor Dan.

 

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele