Cîțu către Zelenski: ”Rusia trebuie izolată complet”

1
citu zelenski

Președintelui Senatului, Florin Cîţu, în Ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților înainte de intervenția în Parlament a Președintelui Zelenski: ”Rusia trebuie izolată complet”. Cîţu: ”Este inadmisibil ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Vladimir Putin este un criminal care sfidează orice lege, orice tratat internațional. A condus Rusia către un război ilegal.

 

Masacrul de la Bucha nu trebuie să rămână nepedepsit! România a sesizat deja Curtea Penală Internațională cu privire la infracţiuni de genocid, crime de război şi crime împotriva umanităţii comise pe teritoriul Ucrainei.

Vezi și Zelenski în Parlamentul României: oprit tranzitul mărfurilor către şi din Rusia

Pentru a avansa în demersurile noastre de stopare a Rusiei, trebuie să facem mai mult. Și mai mult! Toată Europa trebuie să facă mai mult! Pentru că, în fiecare oră în care noi vorbim despre ce e bine și ce e rău, în Ucraina sunt asasinați bătrâni, copii, femei, civili nevinovați.

Asta înseamnă că Rusia trebuie izolată complet din punct de vedere economic! Poate că unii cred că este o măsură mult prea dură, dar niciun răspuns nu cred că e suficient de aspru pentru atrocitățile provocate Ucrainei.

Vă asigur de tot sprijinul meu. Voi fi în continuare o voce vehementă pentru ca România să contribuie la stoparea războiului ilegal declanșat de Rusia!”

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele