Cîțu insistă pentru soluția vaccinării

0

Florin Cîţu a declarat, miercuri, că autorităţile vor face în continuare toate eforturile pentru a-i convinge pe oamenică soluţia de a scăpa de pandemie este vaccinarea. Premierul a mai spus că este responsabilitatea fiecărei persoane din România de a-şi proteja propria sănătate şi familia prin imunizarea împotriva COVID-19.

 

„Aşa cum am făcut şi până acum, vom face în continuare toate eforturile pentru a-i convinge pe cetăţeni că soluţia de a scăpa de pandemie este vaccinarea. Ministerul Sănătăţii a venit ieri şi a prezentat, am avut o discuţie la Guvern şi după aceea în coaliţie, mai multe soluţii, unele sunt pe parte de restricţionare, altele pe partea de motivare. Vom vedea care dintre soluţii vor fi acceptate în coaliţie, eu mi-am spus părerea despre unele dintre ele, dar, repet, căutăm soluţii pentru a continua o campanie de vaccinare. Până la urmă, eu spun că este şi responsabilitatea fiecărei persoane din România, a fiecărui cetăţean, de a-şi proteja familia, de a-şi proteja pe cei apropiaţi şi propria sănătate, să se vaccineze”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului.

Chestionat la ce număr de infectări zilnice, Executivul va reintroduce noi restricţii, premierul a explicat: „Noi avem şi în acest moment anumite praguri la care nu am renunţat: 0,5 la mie, 1,56 la mie, 2 la mie, 3 la mie”.

Preţurile petrolului au scăzut

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele