Cum au reacționat colegii lui Cornel Palade, după gestul incredibil făcut la proba eliminatorie

0

Aseară a avut loc proba eliminatorie la „Sunt celebru scoate-mă de aici”, probă pentru care s-au concurat Giani Chiriță, Cornel Palade și Cristi Mitrea.

Proba a fost una destul de dificilă, mai ales pentru Giani Chiriță care suferă de claustrofobie. Cei trei concurenți au fost nevoiți să se scufunde într-un bazin îngust plin cu apă pentru a aduna niște săculeți care conțineau câte o formă pentru a alcătui un puzzle.

Cum au reacționat colegii lui Cornel Palade

Tania Popa a declarat: ”am rămas absolut șocați…cu toții…la modul cel mai serios.. Și iată ca încă o dată acest joc nu ține nici de forță, nici de putere nici vârstă, nici de gen..că ești femeie sau bărbat, de absolut nimic…”

Sunt celebru, scoate-mă de aici! sezonul 2. Paul Diaconescu, primul  eliminat. Telespectatorii încep să decidă ce se întâmplă - Stirileprotv.ro

Mara Bănică de asemenea, a apreciat gestul făcut de Cornel Palate, exclamând: ”Ce ieșire a avut Cornel…Frumos!

Sunt celebru, scoate-mă de aici! sezonul 2. Paul Diaconescu, primul  eliminat. Telespectatorii încep să decidă ce se întâmplă - Stirileprotv.ro

Vezi și: Gestul incredibil făcut de Cornel Palade la „Sunt celebru scoate-mă de aici”: „Nu cred că s-a întâmplat vreodată de când există formatul ăsta în lume”. Adela Popescu și Cabral au rămas fără cuvinte

Cristi Mitrea, profund emoționat de gestul făcut de Cornel Palade

”O ieșire din scenă apoteotică..nu știu cum să mă exprim…(…) E un om foarte înțelept…e un om pe care-l urmăream cu gura deschisă când îmi povetsea… mă bucur că am jucat cu el fazan…am putut să împărtășim niște seri aici, pe care o să le țin minte toată viața și …atât… nu stiu”, a declarat Cristi Mitrea cu lacrimi în ochi.

Giani Chiriță, pentru care Cornel Palade a făcut gestul, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa artistului: ”Ieșire de mare artisit și mare om!!”.

Apoi, fotbalistul, la testimoniale i-a transmir un mesaj emoționant: ”Maestre…te iubesc…te respect…am avut foarte multe de învățat de la tine. De abia aștept să ne vedem acasă, mi-a rămas din tot ce mi-ai spus că-mi gătești…mi-au rămas coatele alea de vită, în sos de bere, sprițul…și să-mi povestești din amintirile frumoase pe care le-ai avut la viața matale și le ai…”

Controvese între cele două echipe: pentru cine a făcut gestul Cornel Palade

Cele două echipe, după aflarea veștii au început să se întrebe pentru cine a făcut gestul: pentru el, pentru Giani sau pentru echipa din care făcea parte?

Ruxi este de părere că dacă în locul lui Giani era Cristi Mitrea, artistul Cornel Palade nu ar fi făcut acest gest, însă luptătorul MMA, Cristi, nu este de aceeși părere, el susține: ”Sunt conștient de faptul că indiferent de cine ar fii fost ultimul în proba asta, ”unchiul” făcea același gest..”

Aici discuțiile concurenților după plecarea lui Cornel Palade:

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele