Cîțu, înțepături la adresa PSD pe tema relaxărilor

0
premierul citu
Florin Cîțu
- Reclama -

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat la Senat, despre măsurile de relaxare anunţate de autorităţi pentru Sărbătorile de Iarnă, că îşi aduce aminte că a fost criticat când în vară au fost măsuri de relaxare, când erau mai puţin de câteva zeci de cazuri pe zi. ”Astăzi vorbim de o mie de cazuri pe zi şi vedem că se relaxează”, a spus Cîţu, precizând că unii care îl criticau în vară acum sunt foarte relaxaţi.

 

Întrebat dacă măsurile de relaxare ar putea o frână pentru vaccinarea populaţiei, Florin Cîţu a răspuns: ”Aici să ştiţi că sunt puţin surprins, eu îmi aduc aminte că am fost criticat când în vară au fost măsuri de relaxare, când erau mai puţin de câteva zeci de cazuri pe zi. Astăzi vorbim de o mie de cazuri pe zi şi vedem că se relaxează. Unii din ce care ne criticau, astă vară, acum sunt foarte relaxaţi”, a spus preşedintele PNL.

Florin Cîţu a arătat că priveşte cu atenţie ce se întâmplă. ”Şi cu îngrijorarea. Sper să nu am dreptate, nu ştiu dacă este un moment să relaxăm”, a adăugat preşedintele Senatului.

Cîţu a mai spus că a fost decizia Guvernului introducerea acestor relaxări, şi nu s-a discutat în coaliţie.

- Reclama -

”Eu vă spun doar opinia mea, pentru că îmi amintesc, în vară, când am relaxat condiţiile, oameni care astăzi susţin această relaxare atunci o criticau, deşi atunci erau câteva zeci de cazuri pe zi”, a mai afirmat el.

Întrebat dacă a transmis aceste îngrijorări în coaliţie, Cîţu a spus: ”În fiecare zi”.

Noile măsuri care vizează o „relaxare” a normelor de protecţie sanitară în contextul pandemiei de COVID au intrat în vigoare astăzi: masca nu mai este obligatorie pe stradă, cu excepţia zonelor aglomerate, magazinele şi restaurantele au program prelungit, iar accesul în mall-uri este permis şi persoanelor testate, nu doar celor vaccinate sau care au trecut prin boală.

Țiriac și-a vândut turneul de tenis de la Madrid

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele