Cîțu nu vrea excepții la legea care interzice cumulul pensiei cu salariul la stat

0

Premierul Florin Cîţu a afirmat că, până nu vede proiectul de lege referitor la interzicerea cumulului salariului cu pensia, nu vede nicio excepţie care ar putea fi admisă.

 

”Dacă permitem o excepţie – vor apărea alte şi alte excepţii şi tot acest demers va fi distrus”, susţine premierul, care a adăugat că nu crede că administraţia publică sau învăţământul nu pot merge mai departe fără astfl de excepţii.

”Până nu văd proiectul de lege nu văd nciun domeniu cu excepţii”, a airmat, miercuri, florin Cîţu, întrebat dacă ar putea exista excepţii pentru învăţământ în legea care va interzice cumulul salariului cu pensia.

Vezi și Hunor vrea să facă ”recensământul” sporurilor

”Este interesant cum, de fiecare dată când vrem să îmbunătăţim lucrurile şi vrem să le tranşăm să fie totul foarte clar – îmi aduc aminte şi de sporuri – apar excepţii”, adăugat premieurl.

Acesta a explicat că Legea salariizării unitare a pornit de la un principiu, dar au apărut tot felul de excepţii.

”Excepţiile – dacă permitem o excepţie – vor apărea alte şi alte excepţii şi tot acest demers va fi distrus pentru că fieare va avea o justificare (…) Nu cred că administraţia publică nu poate să meargă mai departe sau că este nevoie de cumul salarii pensii ca să meargă mai departe, dar este punctul meu de vedere”, a mai afirmat premierul.

Vezi cum arată cel mai puternic purificator de aer anti coronavirus / COVID

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele