Hunor vrea să facă ”recensământul” sporurilor

0

Liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor afirmă că este necesar un inventar al sporurilor şi că acestea nu vor fi eliminate în 2021.

 

El a comentat diferitele sporuri din sistemul de stat, precizând că nu este obligatoriu să lucrezi la stat dacă sunt aşa de multe pericole la fiecare colţ.

„Eu am spus că trebuie să vedem – şi asta a fost decizia coaliţiei – toate sporurile, fiindcă în acest moment, dintre colegii mei, nimeni n-a ştiut câte sporuri există. Am spus să vină ministrul Muncii, doamna Turcan, cu o analiză extrem de serioasă şi extrem de precisă exact într-o lună de zile şi, după aceea, acele sporuri trebuie eliminate, trebuie discutate prin lege”, a declarat Kelemen Hunor.

Referitor la faptul că există persoane care ar putea încerca să justifice şi existenţa unor sporuri de genul celor pentru praf şi pentru munca la calculator, vicepremierul a afirmat: „Nu te obligă nimeni să lucrezi la stat dacă sunt aşa de multe pericole la fiecare colţ când treci dincolo de uşa instituţiei. Nu ai o constrângere, caută un lucru unde condiţiile sunt mai blânde şi unde nu ai astfel de pericole”.

Preşedintele UDMR a precizat că sporurile nu vor fi eliminate în 2021, dat fiindcă actuala coaliţie a anunţat că veniturile vor fi îngheţate la nivelul lui decembrie 2020.

Pulmicort, medicament antiviral împotriva COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele