Cîțu: vinovaţii vor suporta consecinţele

1

Premierul Florin Cîţu a făcut  o vizită la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, pentru a se asigura „că nu le lipseşte nimic celor care cercetează cauza incendiului şi că nu va exista pauză în această anchetă”.

 

„Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate. Şi vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au”, a transmis primul ministru la finalul vizitei.

Informaţia privind vizita prim-ministrului la spitalul unde vineri a avut loc un incendiu a fost făcută publică pe pagina de Facebook a lui Florin Cîţu.
„Am mers pentru a mă asigura că nu le lipseşte nimic celor care cercetează cauza incendiului şi că nu va exista pauză în această anchetă. Avem nevoie de adevăr cât mai repede. Am discutat cu managerul institutului, Maria Niţescu, şi cu doctorul Apostolescu, care a fost de gardă în noaptea incendiului. Mai sunt foarte multe lucruri de făcut în spitalele noastre. Iar pentru mine este foarte clar că expresia «merge şi aşa» trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituţiile statului”, a scris prim-ministrul sâmbătă după amiază, pe Facebook.

Protest organizat de AUR la Ministerul Sănătăţii

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele