UPDATE: Ciucă, Cîțu, Boloș sunt propunerile PNL de Prim-ministru

0
- Reclama -

Update: Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, consideră că propunerea lui Florin Cîțu pentru postul de premier „nu este o propunere serioasă”, ci este doar o strategie a liberalilor de a prezenta o figură și de a arăta că au o opțiune.

 

Vasile Dâncu a mai spus că nu crede că Florin Cîțu va ajunge la votul de învestire din Parlament, ci este doar o figură lansată de PNL pentru opinia publică, să se erodeze până când va fi anunțat un candidat surpriză.

Update:

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, este propunerea liberalilor pentru funcţia de premier.

- Reclama -

Decizia a fost luată în Biroul Politic Naţional al PNL, au declarat pentru nbsp;

Știre inițială

Miniștrii Nicolae Ciucă (premier interimar), Florin Cîțu (Finanțe) și Marcel Boloș (Fonduri Europene) sunt cele trei propuneri de premier de pe lista scurtă a PNL, au declarat surse liberale.

Alte două nume de rezervă propuse de PNL sunt europarlamentarii Dan Motreanu (care a câștigat și alegerile parlamentare cu PNL Giurgiu) și Siegfried Mureșan, care a negociat la Bruxelles planul de relansare economică al României, potrivit surselor citate.

Ludovic Orban, președintele PNL, este chiar la această oră la Cotroceni unde discută cu președintele Klaus Iohannis despre propunerea PNL pentru postul de prim-ministru.

Vezi și Prim-ministrul Nicolae Ciucă: atent la gestionarea pandemiei COVID-19

Cele trei nume au fost decise de liberali în ședința de azi dimineață de la partid, dar cuvântul decisiv îl are președintele Klaus Iohannis, potrivit prerogativelor constituționale.

Vezi și Celosia argentea, o plantă tropicală cu multe secrete

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele