Dăncilă nu a mai ajuns la întâlnirea cu șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, pe care tot ea a solicitat-o cu insistență

2

Premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea cu șeful Comisiei Europene, care ar fi trebuit să aibă loc la ora 18.00 la sosirea pe Aeroportul Otopeni, au declarat pentru G4Media.ro surse politice, deși premierul a fost cea care a insistat ca întâlirea să aibă loc. Potrivit surselor G4Media.ro, comisarul Junker ar fi acceptat la insistențele premierului, deși președintele Comisiei Europene a venit la București ca invitat la Summintul celor Trei Mări, deci fără legătură cu activitatea Guvernului.

Informația a fost difuzată inițiat de știripesurse.ro, care notează că șeful Comisiei Europene a așteptat-o și a plecat. Potrivit surselor G4Media.ro, nimic n-a împiedicat-o pe Viorica Dăncilă să ajungă la timp dacă ar fi dorit. Cei doi aveau programate discuții timp de 15 minute, în salonul oficial din Aeroportul Otopeni.

Citește și Tudorache și Tudose, primii pesediști care vorbesc public despre scrisoarea anti-Dragnea:Există și va fi făcută publică

De Vlad Mitu

2 comentarii

  1. Petru Premierul României nu are soluții niciodată, însă scuze întotdeauna ! Daca tot veni vorba, staff-ul premierului nu tine legătura cu aeroportul in legătura cu orarul aterizărilor, respectiv al întârzierilor/sosirilor mai devreme in asemenea situații ? De ce ?

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele