Florin Iordache: “Dacă a fost eroare, Toader să şi-o asume”

0

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei, a declarat la Imparţial că Tudorel Toader are responsabilitatea de a clarifica povestea legată de Augustin Lazăr şi, dacă este vorba de o eroare, ar trebui să şi-o asume.

„Urmărim un serial pe FB mai mult, ministrul Justiţiei are responsabilitea de a clarifica, dacă a fost eroare, să şi-o asume, dacă nu e eroare şi are un document, să îl prezinte”, a spus Iordache.

El a adăugat că Tudorel Toader trebuie să îşi asume „mai multe lucruri, pentru întreaga activitate” şi că o evaluare va trebui făcută în partid.

„Atunci când o să facem evaluarea o să am şi eu câteva lucruri de spus colegilor mei. Aştept evaluarea premierului şi la PSD voi avea şi eu câteva lucruri de spus”, a afirmat Iordache.

Întrebat dacă a votat împotriva ministrului, la moțiune, Iordache a negat: „Nu am votat pentru că au fost nişte lucruri care cred că nu trebuie trecute în moţiune, cred că avem responsabilittae ca partid atunci când susţinem un guvern să-l susţinem până la capăt. Nemulţumirile le tranşăm în partid”.

Citește și Ecaterina Andronescu:Era firesc ca Tudorel Toader să își ceară scuze. Este o eroare impardonabilă

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele