Civili executați în apropiere de Kiev, cine sunt militarii ruși care au luptat și în Siria

1

În Bucha, Irpen și Gostomel, unde militarii ruși au organizat un adevărat masacru, ucigând civili, se afla Brigada 155 Marină a Flotei Ruse din Pacific. 

 

Jurnaliștii de la „Investigation.Info” i-au identificat pe unii dintre ocupanți datorită listelor brigăzii, care au fost publicate de serviciile de informații.

Astfel, listele au numele și datele personale ale 82 de soldați ruși din această formațiune. Cel puțin 24 dintre ei au fost participanți la războiul din Siria de partea regimului lui Bashar al-Assad. Și aceasta este o medie de unul din trei pușcași marini ale căror date sunt pe lista de informații.

Jurnaliștii au aflat că un număr semnificativ de ocupanți s-au născut în perioada 1998-2002. Acum au 20-25 de ani. Cu „isprăvile” sale inumane se laudă pe rețelele de socializare, cum ar fi Mihail Tkach de la Vladivostok, care amenință că o să continue să „taie urechile ukrops”.

Alexei Skulkin a servit în armata rusă timp de 15 ani și a luptat în Siria în 2016.

Jurnaliștii au găsit pe rețelele de socializare paginile unor pușcași marini, dar promit să continue lucrările de identificare a călăilor bucha.

În Rusia, unde autoritățile și propaganda susțin în mod cinic că toate rapoartele de atrocități ale armatei ruse sunt „false”, oamenii încearcă să transmită adevărul despre războiul din Ucraina concetățenilor lor.

Citește și: Băiețelul de patru ani, căutat de toată Ucraina, a fost găsit mort

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele