Clinica Ambasador Med oferă consultații gratuite femeilor care au trecut printr-un șoc emotional și fizic: „O clinică ce lucrează pentru redarea demnității pacientului”

0
- Reclama -

Clinica Ambasador Med oferă pacienților atât tratamente și intervenții pentru problemele fizice cu care se confruntă, cât și pentru problemele emoționale, care sunt strâns legate de dizarmonia trupului. Terapii pentru suflet la Clinica Ambasador Med: acces bars, theta healing, reiki, psihoterapie, terapia bowen, masaj energetic, biorezonanță, masaje corporale.

Clinica Ambasador Med nu are doar o poveste, ci este o poveste în fiecare zi, o poveste cu “tinerețe fără bătrânețe”, cu binele care învinge răul, povestește Livia Julia Gomes, femeia care a pus bazele unui concept fenomenal, unic, după ce mulți ani s-a aflat pe drumul regăsirii de sine, dar deseori când o ușă se deschidea, ieșea pe cea din spate.

Clinica Ambasador Med lucrează pentru a reda frumusețea interioară și exterioară a oamenilor: „O poveste cu tinerețe fără bătrânețe”

În spatele oricărui lucru măreț există o poveste ascunsă, o întâmplare care a stat la baza motorului de a fi și a crea, dincolo de interesele cotidiene. Se spune că ai succes atunci când ai realizat tot ce ți-ai propus, însă succesul începe odată cu nașterea ideii, care crește pe măsură ce din suflet izvorăsc dăruire, sclipire și pasiune. Succesul este un proces prin care odată ce treci, descoperi dincolo de o lumea care se învârte în jurul strategiilor și a mecanismelor de câștig, o lume în care dacă tu ești fericit, îi poți ajuta și pe alții să fie.

- Reclama -

Frumusețea este dezideratul oricărei femei, o continuă transformare, în căutarea unui leac pentru un fizic armonios, însă echilibrul interior este parte din procesul înfrumusețării. Renașterea spirituală regenerează frumusețea fizică, împreună cu ajutorul unor oameni profesioniști, care și-au dedicat viața pentru a învăța acele lucruri.

„Conceptul gândit și dorit de mine nu a fost inspirat din planuri de marketing, din poveștile de succes ale altora sau un moft. Pur și simplu am lăsat experiențele mele personale din ultimii 15 ani, despre provocări, eșecuri, dezamagire, succes, boli, tratamente, vindecari, locuri din toată lumea, medici și oameni, să compună și să îmbrace acest concept”, povestește Livia Julia Gomes, deținătoarea clinicii Clinica Ambasador Med, care pune pe primul loc grija față de de sufletul și de trupul pacientului.

Ce servicii oferă clinica Ambasador Med: Intervenții estetice și Terapii pentru suflet

Chirurgie plastică și estetică, mărire și ridicare sâni, micșorare sâni, liposucție, abdominoplastie, rinoplastie, lifting facial cu anestezie generală, corectarea urechilor.

Servicii de înfrumusetare prin injectare cu botox, acid hialuronic, fire, tratament cu terapia vampir, mezoterapie, Prx, Microchirurgie Varice, hemoroizi, electrocauterizare leziuni, papiloame, condiloame, veruci, abcese cutanate, sutura plaga, chiste sebacee, chiste sinoviale, condiloame genitale, fibrom cutanat,f istule perianale, fisuri anale, flegmoane, lipoame, plăgi accidentale, stenoze anale postoperatoare, tromboze, panaritiu.

Terapii pentru suflet: acces bars, theta healing, reiki, psihoterapie, terapia bowen, masaj energetic, biorezonanță, masaje corporale.

Îngrijiri medicale la domiciliu, medicină de familie, recoltare probe de sânge pentru efectuare analize medicale.

Ambasador Med oferă servicii de caritate femeilor care au trecut printr-un șoc emotional și fizic. „O clinică ce lucrează pentru redarea demnității pacientului”

Pentru că nu mereu găsim singuri drumul și deseori cel pe care călcăm nu este cel al vindecării, ci al ocolirii, avem nevoie de oameni care să ne ghideze și să ne ofere o soluție. În povestea de astăzi facem cunoștință cu Ambasador Med, o clinică ce lucrează pentru redarea demnității pacientului aflat în căutarea vindecării emoționale și fizice.

Demn de menționat este faptul că Ambasador Med se diferențiază pe piața din România oferind servicii gratuite femeilor care au trecut printr-un șoc fizic sau emoțional și au nevoie de ajutor. Clinica oferă sprijin de caritate pacienților care se află într-un moment dificil al vieții lor și au nevoie de sprijin. Clinica Ambasador Med poate fi găsită pe Facebook (https://www.facebook.com/ambasadormed) și pe Instagram (https://www.instagram.com/ambasador.med/).

Livia Julia Gomes, antreprenoarea care a pus bazele clinicii Ambasador Med, povestește drumul lung și anevoios al vieții sale, care a dus-o într-un anumit punct în destinul său, când a luat hotărârea de a crea un spațiu unde oamenii vor găsi vindecare și unde li se va reda frumusețea din interior spre exterior. 

„Acum ceva ani când eram și eu un pacient și mă așezam la coadă pentru a intra la medic, când umblam cu sacoșa de medicamente și nu mai știam încotro să o apuc, cu lacrimi în suflet și fără a împărtăși durerea celor din jur, aveam un singur gând: să mă vindec. Ca orice om, crescut în familie modestă, creștină, mergeam la biserică, nu știam decât să îl rog pe Dumnezeu să îmi dea vindecare, nu eram pe atunci pregătită să înțeleg legile Divinității, practicarea recunoștinței, nu mai spun de legea atracției universale. Dar într-o zi, declicul s-a produs, după ce făcusem un retreat pe o insulă portugheză și am cunoscut o femeie, doctor iridolog cu o poveste de viață chiar de Oscar – povestea mea părea o schiță în comparatie cu a ei – Ea mi-a sugerat să iau în seamă un alt plan de tratament. Am zis de ce nu? Ce aveam de pierdut, mai mult de suferința pe care o trăiam?”, povestește Livia Julia Gomes.

Ei bine, așa a început drumul vindecării și a regăsirii: „Planul a dat roade după 3 ani de zile. Mi-am reluat viața, care parcă se oprise, mi-am reluat activitatea profesională, într-un cuvânt mi-am luat puterea înapoi și prima recunoștință a fost că nu am încărcat cu emoție negativă pe cei din viața mea, că am ținut pentru mine durerea și le-am împărțit zambetul si îmbrățișarea în locul lacrimilor și a plângerii de milă”, mai spune deținătoarea clinicii Ambasador Med.

„Cu timpul am avut acces la alte instrumente ce aduc vindecare, am cunoscut medici cu diferite specializări, am devenit interesată de tot felul de simpozioane medicale, terapii naturiste, locuri cu încărcătura energetică. Am cunoscut și escroci, am pierdut și bani pe așa zise „terapii miraculoase și terapeuți”, dar pe toate le-am luat ca experiențe și m-am bucurat că le-am trăit eu și nu au fost auzite de la alții”.

Pe aceste cărări ale vindecării, Livia Julia Gomes a început să observe cum lucrurile din viața sa au o mișcare ghidată de o forță universală și au o logică ce pentru noi, uneori, este de neînțeles. Livia Julia Gomes  a început să întâlnească mulți oameni aflați în căutarea unor vindecători.

„Multe seri stăteam de vorbă cu oameni cunoscuți, care, încercați de problemele vieții, aveau anxietate, depresie și îi sfatuiam să meargă la specialiști, să își accepte boala, dar în același timp să își accepte vindecarea și indiferent în ce formă de divinitate crede, să nu abandoneze credința. În toată această perioadă de 15 ani ani, misiunea mea profesională a fost alta, juridic, militar, administrație publică, funcții cu multe provocări”, povestește Livia Julia Gomes.

Pentru ea, viața profesională era cu totul alta, însă busola interioară o trăgea către ce era menită să facă.

„Până în 2020 când am simțit că misiunea mea profesională trece la alt nivel, nu am știut din prima care e, am testat destul până în martie 2021, când îi povesteam cu tristețe celui care a devenit co-fondator alături de mine la Ambasador Med, cum o persoană apropiată mie m-a „țepuit” cu o sumă de bani însușindu-și fără să muncească. Dezamăgirea era de fapt cum pot astfel de persoane îmbrăcate în „straie poleite de îngeri”, de fapt, să fie cei mai întunecați demoni? El m-a ascultat, mi-a zis ca Dumnezeu vede și aude tot și, astfel, sa las în grija lui. Greu, dar nu imposibil zic eu… El a continuat discuția și m-a întrebat ce voiai sa faci cu banii?”.

După o discuție cu un domn, în care grijile lumii au invadat dezamăgirea față de persoana care i-a fost fățarnică, Livia Julia Gomes povestea că avea în plan ca banii respectivi să fie dați băncilor unde avea datorii, pentru creditul la casă și pentru construirea unui cabinet.

„Ca orice om, am zis: îmi achitam datoriile la bănci, creditul la casă și mi-aș fi făcut un cabinet medical, unde să aduc medici în ture, terapeuți și să fiu de folos celor ce vor să se vindece, redându-le demnitatea, încrederea și optimismul. Nu vezi ce se se întâmplă în jur? Bolnavi umiliți, sistem medical neputincios…”

Însă, mai târziu avea să înțeleagă că acel moment a fost o încercare menită să o testeze și să o ducă cât mai aproape de scopul său. Actualul co-fondator i-a ridicat visul la o ștachetă înaltă, i-a propus să facă o clinică: “Eu vreau să te ajut în conturarea visului tău, în noua ta misiune, am toata încrederea că vei face bine în tot. Mergi și caută un loc unde vei începe această misiune nouă”. 

Clinica Ambasador Med s-a specializat pe chirurgie plastică și estetică, chirurgie generala, dermatologie, medicina internă, medicină de familie, îngrijiri medicale la domiciliu, terapii naturiste, zona spa. 

Anul 2021 a fost anul care i-a surâs femeii aflate în misiunea de a reda frumusețea și pacea interioară oamenilor: “În iunie 2021 am gasit locul, în perioada iulie-octombrie am testat medici, terapeuți pentru a-i integra în misiune, am mers la alte specializari în Turcia despre ce înseamnă sistemul medical aplicat cu demnitate, m-am întors cu două contracte de reprezentare exclusivă a spitalului Memoryal Antalya în România pentru bolnavii de cancer și un parteneriat cu un spital din Istanbul pentru turism medical”.

După multe ore de studiu, specializări și căutări, porțile cinicii Ambasador Med erau pregătite pentru a fi deschise.

„Din octombrie 2021 am deschis porțile clinicii, pe chirurgie plastică și estetică, pe chirurgie generala, dermatologie, medicina internă, medicină de familie, îngrijiri medicale la domiciliu, terapii naturiste, zona spa cu tot felul de tratamente. Pacientul nostru este lăsat să aleagă cu ce rezonează pentru a se vindeca și de aici conceptul și doctrina noastră Vindecarea sufletului și a trupului”, spune  Livia Julia Gomes.

„La noi nu sunt cozi la ușă, de ce? Pentru că nu coada ne aduce succesul, nu coada ne proiectează în topul celor buni, ci redarea demnității pacientului, încrederea, că e pe mâini bune și timpul alocat fiecărui pacient”, încheie Livia Julia Gomes, deținătoarea clinicii Ambasador Med.

Scris de: Cosmina Ambrose 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele