Clotilde Armand: 1.000 de lei ca Tichet anticriză pentru fiecare locuitor din Sector 1

1
- Reclama -

Clotilde Armand a iniţiat un proiect de hotărâre de consiliu local potrivit căruia cetăţenii din Sectorul 1, care au împlinit 18 ani, să beneficieze de acest sprijin financiar: 1.000 de lei sub forma de tichet anticriză.

 

„Oferim 200 milioane lei locuitorilor Sectorului 1. Este vorba de un sprijin financiar sub forma de tichet anticriză în valoare de 1.000 lei pentru fiecare locuitor. Ajutorul este nominal. Va primi acest tichet anticriză fiecare locuitor care a împlinit 18 ani. De acest ajutor nu vor beneficia decât cetăţenii care au domiciliul în Sectorul 1”, a explicat Clotilde Armand, într-o conferinţă de presă.

Primarul Sectorului 1 a lansat un apel către toate forţele politice să lase orgoliul de partid şi calculele electorale la o parte şi să vină în sprijinul cetăţenilor votând în viitoarea şedinţă de consiliu local acest proiect.

Potrivit edilului, sursa banilor o constituie economiile făcute din contractul cu operatorul de salubritate: 100 de milioane lei în 2021 şi 100 milioane lei în 2022.

Vezi și Clotilde Armand merge în instanță pentru rezilierea contractului de salubritate cu Romprest

- Reclama -

Clotilde Armand a explicat că, de aceşti bani, locuitorii Sectorului 1 pot alege singuri destinaţia investiţiilor prioritare pe capitolul energie: izolarea imobilului, achiziţia unor panouri fotovoltaice sau a unei pompe de căldură, să-şi cumpere sau să-şi schimbe centrala de apartament sau de bloc, să-şi schimbe ferestrele sau uşa de intrare, să-şi înlocuiască caloriferele, iar, acolo unde este posibil, să-şi achite facturile la gaze, la curent electric sau la Termoenergetica.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele