Clotilde Armand a mai scăpat de o plângere la DNA

0
clotilde armand
- Reclama -

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că DNA a clasat o plângere penală făcută de consilierii PSD împotriva sa, în legătură cu programul ”Termoficare de la Soare”, care prevedea montarea de panouri fotovoltaice şi pompe de căldură la mai multe blocuri din Capitală.

 

”O să repun din nou pe ordinea de zi a Consiliului Local acest program (l-au respins de mai multe ori, chiar şi la ultima şedinţă), iar împotriva consilierilor locali care mă hărţuiesc cu tot felul de sesizări închipuite le voi face plângeri penale”, afirmă Armand.

”O nouă victorie împotriva consilierilor USL. După ce PNL a pierdut în faţa mea în instanţă acum e rândul PSD. Procurorii DNA mi-au trimis săptămâna trecută cea mai recentă clasare. O anchetă deschisă în urma unei plângeri făcute de consilierii locali PSD, conduşi de Dan Tudorache şi Florin Manole. Erau nemulţumiţi că am făcut toate demersurile necesare pentru a implementa rapid programul «Termoficare de la Soare», montarea pe imobile de panouri fotovoltaice şi pompe de căldură. Avusesem mai multe întâlniri cu administratorii de blocuri, iar mai multe asociaţii de proprietari şi-au exprimat acordul de a participa în acest program.

Cosette Chichirău nu mai știe câte tabere sunt în USR

- Reclama -

Este soluţia pe care am oferit-o în faţa crizei energetice care se manifestă nivel mondial şi a situaţiei dezastruoase a sistemului de termoficare din Capitală”, a scris, miercuri, pe Facebook, Clotilde Armand.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele