Clotilde Armand da afară din Primărie angajații ”penali”

3
clotilde armand
clotilde armand
- Reclama -

Clotilde Armand a anunţat că a dispus Aparatului de Specialitate al Primăriei Sectorului 1 să înainteze către toate departamentele şi subordonatele instituţiei o adresă prin să îi comunice dacă există angajaţi trimişi în judecată pentru infracţiuni incompatibile cu statutul de funcţionar public, infracţiuni prevăzute în Codul administrativ. Angajații ”penali”  vor fi puși pe liber!

 

„Am dispus Aparatului de Specialitate al Primăriei Sectorului 1 să înainteze către toate departamentele şi subordonatele instituţiei o adresă prin să ne comunice dacă sunt angajaţi trimişi în judecată pentru infracţiuni incompatibile cu statutul de funcţionar public, infracţiuni prevăzute de Codul Administrativ.

Spun asta pentru că ieri am aflat întâmplător despre un angajat al primăriei trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani – fapte incompatibile cu funcţia deţinută. Astăzi l-am suspendat din funcţie până la soluţionarea definitivă a dosarului şi aşa voi face cu toţi angajaţii trimişi în judecată pentru infracţiuni incompatibile cu funcţia publică.

Vezi și Clotilde susține că i-a ”rupt” cu munca pe funcționarii de la Sectorul 1

P.S.: Cei doi directori de la ADP Sector 1 trimişi în judecată de DNA într-un dosar de corupţie, suspendaţi de mine din funcţie, în urmă cu 2 zile, şi-au luat brusc concediu medical după ce au aflat decizia mea. Aştept să le văd adeverinţele şi cine este medicul care le-a semnat”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

- Reclama -

VEZI CARE ESTE CEL MAI PERFORMANT PURIFICATOR DE AER ANTI CORONAVIRUS / COVID

- Reclamă -

3 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele