Clotilde susține că i-a ”rupt” cu munca pe funcționarii de la Sectorul 1

1

Clotilde Armand a afirmat că ritmul de lucru pe care l-a impus la Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari şi mulţi acuză că sunt stresaţi şi aleg să plece din structuri.

 

„Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari. Tot mai mulţi dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresaţi. E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcţionari care erau obişnuiţi să nu facă absolut nimic pe banii cetăţenilor. Totuşi, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora.

P.S.: Aflu că au mai plecat două doamne din Poliţia Locală. Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD în BES şi a apărut pe la televiziunea unui fost securist (după ce i-am prins în flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicând cum ”am furat” voturi. Cealaltă era mereu prezentă la întâlnirile mele cu cetăţenii din sector şi încerca să le deturneze făcând campanie pentru PSD deşi era poliţist local. Ambele aveau statut de funcţionari publici. Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. După faptă şi răsplată…”, a scris Clotilde Armand luni pe Facebook.

Șoșoacă spune că AUR e controlat de afaceristul Marius Lulea

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele