Clotilde Armand: Operatorul de salubritate anunță, din nou, că nu se mai ridică gunoiul din Sectorul 1

0

Clotilde Armand: Operatorul de salubritate anunță, din nou, că nu se mai ridică gunoiul din Sectorul 1. Clotilde Armand a scris miercuri dimineață, pe Facebook, că „operatorul de salubritate anunță, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1”.

 

„Este un nou șantaj de tip mafiot din partea acestei companii, un șantaj adresat tuturor locuitorilor din Sector care plătesc bani mulți să fie curat”, a mai adăugat primarul Sectorului 1 în postarea de pe rețeaua de socializare.

Armand îi roagă pe locuitori să sesizeze Poliția Locală Sector 1 în cazul în care nu se ridică gunoiul. Aceasta a mai transmis că dacă în maxim 24 de ore de la anunțul companiei gunoiul nu este ridicat va rezilia contractul și va aduce un alt operator de salubritate.

Vezi și Clotilde vs. Firea: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi

Postarea integrală:

Operatorul de salubritate anunță, din nou, că nu mai ridică gunoiul din Sectorul 1.
Este un nou șantaj de tip mafiot din partea acestei companii, un șantaj adresat tuturor locuitorilor din Sector care plătesc bani mulți să fie curat.

Dragi locuitori ai Sectorului 1,
Compania adusă de un fost primar liberal pentru o perioadă de peste 20 de ani și apărată de avocații liberali în Consiliul Local al Sector 1 (în ciuda Deciziei Curții de Conturi a României de recuperare a prejudiciului de peste 100 de milioane de lei, în ciuda raportului ANRSC care ne zice foarte clar să recuperăm banii plătiți ilegal de primarul pesedist) nu și-a plătit datoriile către furnizori. Cu toate că a primit bani de la Primărie pentru asta. Și furnizorii refuză acum să mai primească gunoiul adus de compania aceasta.
Acum, lucrurile sunt foarte clare. O spun încă o dată: Dacă în maxim 24 de ore de la anunțul companiei șantajiste orice fel de gunoi (stradal sau menajer) din Sectorul 1 nu este ridicat voi rezilia contractul și în următoarea secundă un alt operator de salubritate intră în Sectorul 1. Totuși, nu suntem proștii mafiei gunoaielor și eu nu mă clintesc în fața amenințărilor de tip mafiot. Pot să urle ei cât doresc în presa lor aservită și cumpărată.
Eu stau aici în primărie să-i înfrunt pe cei care au impresia că pot fura peste un sfert din bugetul anual al Primăriei Sectorului 1 (da, atât plătim pentru gunoi) cu ajutorul unor consilieri vânduți. Am anunțat și Garda de Mediu că operatorul de salubritate din Sectorul 1 depozitează în acest moment ilegal deșeurile.
Țineți minte: au maximum 24 de ore. Și eu am început deja să număr.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele