Clotilde vs. Firea: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi

0

Clotilde Armand i-a dat sâmbătă o replică Gabrielei Firea, printr-un mesaj pe facebook, după ce fosta primăriță a Capitalei a susținut că a găsit soluția pentru rezolvarea problemelor cu gunoiul din Sectorul 1 al Bucureștiului. Armand i-a sugerat lui Firea să ia diamantele de la fostul primar Daniel Tudorache pentru a plăti cu ele facturile la gunoi.

 

Mesajul integral al lui Clotilde Armand:

„Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid.

Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu.”

Vezi aici Firea o ajută pe Clotilde Armand în criza gunoaielor

Vineri, Gabriela Firea a scris pe pagina sa de facebook că rezolvarea crizei gunoaielor din Sectorul 1 ar fi aprobarea unei hotărâri care să dea undă verde REBU în operaţiunea de salubrizare a sectorului şi a solicitar convocarea în regim de urgenţă a unei şedinţe a CGMB pentru aprobarea unui proiect de hotărâre în acest sens.

„Bucureştiul nu trebuie să ajungă precum Napoli în 2008! Am găsit soluţia de urgenţă pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General deţine jumătate din pachetul de acţiuni, să intre rapid în sectorul 1 şi să strângă toate maldărele de gunoaie lăsate pe străzi, printre străzi, pe lângă blocuri şi spaţii comerciale. Sectorul 1 a ajuns un focar de mizerie, boală, transmitere de paraziţi, în plină pandemie. Nu putem sta toţi cu mâinile în sân!”, a scris Firea pe Facebook.

Primăria Sectorului 1 este în conflict cu Romprest. Firma de salubritate susține că are de încasat 80 de milioane de lei, în vreme ce Clotilde Armand dă vina pe administrația anterioară.

Vezi Cărămizi din plasticul sau PET-urile colectate de la groapa de gunoi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele