PSD, în frunte cu Olguța Vasilescu și baronul Stănescu, vrea anticipate și locale în aceeași zi

0

Mai mulți lideri PSD au cerut în ședința Comitetului Executiv (CEX), ca partidul să fie de acord cu organizarea alegerilor parlamentare anticipate odată cu localele.

Potrivit acestora, unul dintre liderii locali care au cerut ca PSD să sprijine anticipatele a fost Lia Olguța Vasilescu, care a prezentat în CEX o poziție în acest sens adoptată de conducerea județeană Dolj a partidului.

Alți lideri social-democrați și-au exprimat și ei sprijinul pentru anticipate, explicând că ar fi absurd ca PSD să voteze instalarea unui guvern PNL.

Citește și Penalii și baronii PSD și PD care au subjugat județul Olt: Stănescu, Vâlcov, Iordache

Printre susținătorii anticipatelor s-a numărat și secretarul general al PSD, Paul Stănescu. De altfel, el a declarat public, încă de ieri, că partidul ar trebui să vrea alegeri anticipate și le-a transmis membrilor formațiunii că trebuie să dea dovadă că nu le este frică.

”Mereu se vehiculează în mediul public că ne e teamă de alegeri anticipate. Eu v-aș ruga să facem un lucru. Sigur, indusă în spațiul public, această chestiune, ca și cum noi am fi provocat această criză politică, care știm bine e provocată de președintele Iohannis și de PNL. Eu v-aș spune, pentru că tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili în ceea ce privește viața românilor și economia României, eu v-aș spune următorul lucru: să nu mai spunem în spațiul public ”nu ne e teamă de alegeri anticipate”Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar dacă sunt convins că poate unii sunteți șocați de ceea ce spun, dar de data asta trebuie să dăm dovadă că nu ne e frică”, a declarat Paul Stănescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele