Clujenii îi pot scrie pe email primarului Boc „lucrurile care îi enervează”

0
boc emil
- Reclama -

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi-a făcut adresă de mail, unde aşteaptă să primească toate nemulţumirile cetăţenilor legate de oraş. Promite să prezinte un raport lunar.

Am umblat mult prin oraș și m-am lovit de această sintagmă: „lucruri care enervează”. Am decis să fac o adresă de e-mail – lucruricaremaenerveaza@yahoo.com – unde clujenii pot scrie tot ce îi enervează, chestii mai mărunte. Sesizările de pe aplicaţia My Cluj merg direct către funcţionarii publici, pe această adresă de e-mail, mesajele ajung direct la primar. Primit să prezint lunar un raport cu ce sesizări am primit şi ce am rezolvat. Vreau să nu ne enervăm pe nimic când mergem prin oraş”, a declarat Emil Boc, în cadrul matinalului Realitatea FM Cluj.

Amintim că, Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția cetăţenilor o aplicație prin intermediul căreia pot transmite sesizările direct către municipalitate.

Aplicația My Cluj este gratuită și poate fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone care folosesc sistemele de operare Android sau iOS. De asemenea, aplicația este disponibilă și în varianta pentru desktop și poate fi accesată pe mycluj.e-primariaclujnapoca.ro sau de pe website-ul Primăriei www.primariaclujnapoca.ro. Peste 5.000 de oameni au folosit până acum platforma online.

 

- Reclama -

CItește și Emil Boc a ieșit cu lopata la deszăpezire

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele