CNA suspendă temporar emisia postului Realitatea TV

0

Consiliul Național al Audiovizualului a luat decizia de a suspenda emisia postului de televiziune Realitatea TV. Este vorba de o suspendare de 10 minute. Consiliul Naţional al Audiovizualului suspendă emisia postului Realitatea TV în data de 17 ianuarie, preţ de 10 minute, a anunţat, marţi, postul de televiziune.

Potrivit acestora, decizia CNA de sancţionare a Realitatea TV a fost luată pentru emisiunile difuzate în contextul protestului din 10 august.

Realitatea TV a fost de altfel şi singura televiziune care a primit o amendă de la CNA.

„Chiar mi se pare absolut incorect ca posturile celelalte să nu ia nici măcar o somaţie. Dacă discutăm de un principiu, disuctăm de un principiu. Nu se poate ca două posturi care au folosit acelaşi limbaj să nu ia nici măcar o somaţie, dar să dăm 7.500 de lei la Realitatea TV”, a remarcat Radu Herjeu, membru CNA.

În cele din urmă  amenda a fost  de 5.000 lei. Sancţiunea a fost votată de Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Nicolaie Bălaşa, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu şi Răsvan Popescu. Împotrivă au fost Dorina Rusu, Radu Călin Cristea (a votat împotrivă la toate propunerile) şi Alexandru Kocsis (care propusese o somaţie).

Citește și Rareş Bogdan anunță că revine la Realitatea TV!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele