Codrin Ștefănescu îl atacă pe purtătorul de cuvânt al BOR: „Nici măcar nu e preot, nu-i nimic”

0

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, l-a criticat pe Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, după ce a spus că oamenii nu au votat și din cauza asocierii referendumului cu Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu: După referendum au început critici. Unii au cerut demisia Patriarhului, unii au spus că Biserica nu s-a implicat absolut deloc. Vine PSD-ul și spune: niciodată nu vom fi de acord cu această teză. Niciodată! Că trebuie să fie demis sau să-și dea demisia Patriarhul.

Moderatoare: Dom’le, e de vină Dragnea sau nu?

Codrin Ștefănescu: Vine purtătorul de cuvânt al BOR, peste capul tuturor, și spune că de vină e Dragnea.

Moderatoare: N-a zis că de vină Dragnea, a zis că de vină e asocierea cu Dragnea.

Codrin Ștefănescu: E de vină BOR-ul că lasă astfel de purtători de cuvânt să iasă în spațiul public. Și să înțeleagă membrul PSD că purtătorul de cuvânt care ne critică, ne critică în numele Patriarhului și în momentul ăsta o grămadă de oameni de la țară, care iubesc PSD-ul, o să-l înjure pe purtătorul de cuvânt. Care a devenit un fel de Marincea, cum e purtătorul de la SRI. Atrag atenția în public să se ducă la șefii lui supremi și să ceară voie până să iasă în spațiul public. Nici măcar nu-i preot, nu-i călugăr, nu-i nimic. Eu aș fi preferat ca Biserica să aibă un preot cu barbă albă, plin de înțelepciune care iese în numele Bisericii și vorbește calm și rar. Nu un băiat care începe să facă politică. Adică boicotul făcut de ăștia nu-l vezi?!

Declarațiile au fost făcute la România TV.

Citește și Vasile Bănescu:Oamenii nu au votat și din cauza asocierii referendumului cu Liviu Dragnea

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele