Codrin Stefănescu ne anunță că PSD nu mai face față: “Sunt cereri de 20 de ori mai mari decât ne putem permite”

0

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu continuă să fie optimist. Dacă acum câteva săptămâni declara faptul că la un viitor miting PSD vor veni 1 milion de oameni în stradă, care vor putea fi văzuți și de pe marte, optimismul pare să nu fi cedat deloc între timp pentru membrul PSD. Chiar și azi felul în care vehiculează Codrin Ștefăenscu posibilitățile, nu sunt departe de atunci.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu spune că partidul s-a pregătit inițial pentru 150.000 de oameni, însă sunt cereri de pâna la 20 de ori peste capacitatea gândită de partid în unele județe.

Codrin Ștefănescu susține că “propaganda stalinistă” dezinformează prin faptul că ar fi oameni obligați să vină la mitingul organizat de PSD împotriva “noii securităţi, a abuzurilor, protocoalelor, ascultării telefoanelor.”

Acesta a spus că a fost o presiune foarte mare pentru organizarea acestui miting, încă de anul trecut.

„Acest miting cu această temă trebuia să-l facem de anul trecut şi presiunea e uriaşă din ţară. Propaganda stalinistă a bătut monedă că PSD obligă oamenii să vină la miting împotriva noii securităţi, a abuzurilor, protocoalelor, ascultării telefoanelor.

În ţară, avem o problemă legată de transport, pentru că cererea oamenilor din acel judeţ ajunge de 20 de ori mai mare faţă de ce putem pune la dispoziţie. Avem probleme foarte serioase cu oameni foarte mulţi care doresc să ajungă şi nu reuşim să găsim trenuri, maşini, autocare.

O sa fie un miting uriaş. Ne-am pregătit pentru 150.000, dar se pare că vor veni mult mai mulţi. Vor veni mulţi din judeţele de lângă Bucureşti. Va fi o demonstraţie pentru toţi că marea majoritate e alta, că românii nu mai vor niciun abuz.

Nu mai vrea nimeni să vadă oameni de afaceri la puşcărie, profesori, doctori la puşcărie, lucruri anormale. Vor normalitate în propria lor ţară”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD.

Citește și Codrin Ștefănescu, mulțumit că a ajuns și el la DNA

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele