Colonelul Paraschiv sau ”Stafia” de la mitingul Diasporei din 10 august 2018 a dat în judecată Jandarmeria

0

Colonelul Cătălin Paraschiv, poreclit „Omul în alb” după mitingul diasporei din 10 august 2018 când jandarmii au bătut fără motiv românii prezenți la manifestație, a dat în judecată jandarmeria. ”Stafia”, cum i-au spus alți internauți, a dat în judecată Inspectoratul General al Jandarmeriei, după ce conducerea acestei structuri a dispus detașarea lui la Unitatea de Pază de la Centrala Cernavodă.

Ofițerul spune că a fost detașat abuziv, iar la sfârșitul săptămânii trecute a depus cererea de chemare în judecată. Cătălin Paraschiv activează de 28 de ani în Jandarmerie.

Citește și Surse: Cătălin Paraschiv, jandarmul care a orchestrat violențele împotriva românilor din Diaspora, detașat la Cernavodă

Colonelul Cătălin Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenție Vlad Țepeș, a ieșit în evidență la mitingul diasporei pentru că nu a fost îmbrăcat în uniformă, ci în alb, iar la gât purta o eșarfă.

Trebuie subliniat că Paraschiv este singurul ofițer dintre cei care au condus atunci intervenția care nu a fost pus sub acuzare de procurorii militari în dosarul violențelor din 10 august.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele