Comerțul online ia avânt în România. Societatea Carpartik partener EMAG are posturi libere în Găești

0

Carpatik este un nou magazin de scule și Utilaje de Gradina din Găești care gestionează și o platformă de vânzări online ca partener Marketpace EMAG. Pe lângă zona de bricolaj, pe platformă se comercializează și  produse electronice și electrocasnice. Astfel, pentru cei care sunt interesați să lucreze pentru un magazin online partener EMAG și locuiește în Găești sau zona limitrofa, Carpatik scoate la concurs următoarele posturi:

•       Administrator platforma marketplace EMAG, pentru zona electrocasnice, electronice, utilaje și scule de gradină;
•       Consultant Vanzari marketplace EMAG ;
•       Gestionar evidenta si coletare marfa conform AWB.

Pentru toate posturile sunt necesare cunoștințe de PC și contabilitate primară. Reprezentanții societății spun că cele mai importante calități ale celor care lucrează în mediul online sunt legate de capacitatea de organizare și focusare pe activități. Dar mai ales contează partea de atitudine: deschiderea, ambiția, loialiatea, comunicarea.

Zona de comerț online este în plin avânt fie că vorbim de companii dezvoltate în București sau la nivel local, acestea reprezintă viitorul în materie de comerț. Iar angajații care au șansa să lucreze într-o astfel de companie vor fi tot timpul căutați pentru experiența lor. Astfel, ei se vor putea dezvolta profesional într-un domeniu, despre care acum 20 de ani nici nu se vorbea. Mai mult, este deja cunoscut faptul că mulți dintre cei care și-au început activitatea în comerțul online și au avut spirit antreprenorial au reușit, să își dezvolte propriile afaceri sau să lucreze ca parteneri pentru companii gigant precum Amazon.

Așadar, tinerii din zona Găești interesați să lucreze în comerțul online pot trimite CV-ul pe adresa de e-mail: officecarpatik@yahoo.com). Sau pot suna la telefonul 0722523913 pentru detalii.

Citește și: eMag a vândut de peste 115 milioane de lei, în primele 30 de minute de campanie

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele