Concurs inedit de chelii în Japonia

0
- Reclama -

În Japonia s-a organizat o competiţie inedită pentru celebrarea bărbaţilor cu chelie.

La concursul organizat în oraşul Tsuruta au participat peste 30 de bărbaţi care mai de care cu chelii inedit. Concursul organizat, miercuri, într-un hotel balnear i-a supus pe toţi participanţii la diferite probe de foc, cum ar fi: Trasul cheliilor cu ventuze.

„Încă mă mai doare capul. Cred că trebuie să-mi pun gheață”, a declarat zâmbind Toshiyuki Ogasawara, unul dintre participanţi.

Jocul presupune ataşarea pe cap a unei ventuze legată printr-un fir roşu de o altă ventuză prinsă de capul oponentului. Ambii trebuie să dezlipească ventuza de pe capul oponentului, trăgând cu putere.

Vezi: Adolescența aduce schimbarea vocii

Un concurent în vârstă de 64 de ani, chel de mai bine de 20 de ani a recunoscut că toată viaţa sa s-a simţit nesigur pe chelia pe care o purta, însă acum e mândru de ea.

- Reclama -

„Mă simt mândru. Sau poate ar trebui să spun că mă simt bine pentru că sunt un bărbat cu chelie. Și asta datorită acestui club al chelioșilor”, povesteşte participantul.

De la fondarea sa în 1989 până în acest an, clubul a reuşit să adune peste 65 de membri, pe care îi încurajează să “trateze chelia într-o manieră pozitivă, să se distreze şi să lumineze lumea cu capetele lor strălucitoare”.

Fondatorul şi preşedintele clubului, Teijiro Sugo, în vârstă de 70 de ani, speră ca evenimentul să devină cunoscut la nivel mondial.

“Vreau ca toţi chelioşii din toată lumea să se adune aici pentru a putea organiza un campionat olimpic al chelioşilor”, încheie Sugo.

Aşadar, anul viitor sunt aşteptaţi să participe la această competiţie şi chelioşi din alte ţări, inclusiv din Romania.

Sursa: AFP

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele