Dragnea a ajuns din nou la DNA, acum pe motiv de… vizită la Trump

1

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost dus, joi, la sediul DNA Bucureşti, în legătură cu vizita pe care a făcut-o în 2017 în Statele Unite ale Americii.

 

Fostul preşedinte al PSD LIviu Dragnea a ajuns, joi, la ora 14.00, la sediul DNA Bucureşti.

El a fost adus cu o dubă, fiind transportat de la penitenciar. Prezenţa la DNA are legătură cu vizita pe care fostul preşedinte al PSD a făcut-o în 2017 în Statele Unite ale Americii.

PSD ar fi achitat 100.000 de dolari unei firme de lobby din SUA, Madison & Co, pentru a facilita întâlniri ale liderului social-democrat Liviu Dragnea cu vicepreşedintele Mike Pence, cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor Paul Ryan, precum şi cu persoane influente din mediul politic, din presă şi din mediul academic, susţine Legistorm.com, care prezintă documente postate pe site-ul Departamentului american al Justiţiei.Din mailurile făcute publice de firma de lobby rezultă că discuţiile pe acest subiect au fost iniţiate de Gheorghe Dimitrescu, fost consul la Strasbourg şi la New York, care ulterior a fost consilier al vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache.

Dragnea afirma, în noiembrie 2017, că a verificat la partid şi nu există niciun contract cu o astfel de firmă, iar “PSD nu a plătit niciun leu”.

Coronavirus: 3.525 de noi cazuri de infectare

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele