Pasitonat de ecologie și film? S-a lansat primul concurs de scurtmetraje din țară dedicat ecologiei

0
Concurs-scurtmetraje-protectia-mediului- februarie - aprilie 2017
- Reclama -

Image Factory lansează primul concurs de scurtmetraje dedicat pasionaţilor de ecologie şi film care pot surprinde exemple de bune practici de antreprenoriat social, educaţie, agricultură și tehnologie verde în comunităţile din care fac parte. Materialele video pot fi înscrise în concurs până pe 30 aprilie, iar cel mai bun scurtmetraj va face parte din primul documentar românesc dedicat bunelor practici în ecologie.

Competiţia se adresează tuturor pasionaţilor de ecologie şi film, amatori sau profesionişti, care din experienţa de zi cu zi cunosc iniţiative ce pot fi considerate surse de inspiraţie pentru societatea de azi. Filmele trebuie să aibă maxim 10 minute şi să surprindă cât mai clar un singur exemplu potrivit cu tematica de concurs – antreprenoriat social, educaţie, agricultură, tehnologie verde.

Înscrierile se fac până la 30 aprilie 2017 în baza regulamentului şi a formularului de înscriere disponibile aici.

O parte dintre filmele de la concurs vor fi prezentate în cadrul GreenTech Movie Festival

Filmele înscrise în competiţie vor fi analizate de un juriu de specialitate alcătuit din profesionişti în domeniul audiovizual, jurnalism şi protecţia mediului. Juriul va face o selecţie de filme ce vor fi prezentate în cadrul GreenTech Movie Festival şi vor fi promovate pe platforma online cu acelaşi nume (www.greentechmoviefestival.ro).

Citește și: Casa în care s-a ascuns Cuza în timpul alegerilor din 24 ianuarie 1859, un monument necunoscut al Bucureştiului

 

- Reclama -

Cel mai bun scurtmetraj va fi inclus în primul documentar care prezintă bune practici din România. Documentarul va fi prezentat în deschiderea GreenTech Movie Festival, organizat de Media Image Factory împreună cu Asociaţia ECOTIC şi Institutul Francez din România în toamna acestui an.

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele