Connect-R și Shift au renunțat la barbă, pentru Te cunosc de undeva! Cum arată cei doi după această schimbare

0

Connect-R şi SHIFT vor face echipă în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, iar cei doi au simţit din plin provocările ruletei, încă din prima gală a transforming show-ului.

Dacă iniţial s-au bucurat pentru transformarea primită, imediat cei doi şi-au dat seama că vine la pachet cu o mulţime de sacrificii.

Connect-R şi SHIFT s-au văzut nevoiţi să facă o schimbare drastică de look, încă din prima gală, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift-1 pe fundal alb la o sedinta foto

Connect-R și SHIFT au renunțat la barbă pentru ca transformarea de la Te cunosc de undeva să fie una de senzație

Ruleta le-a pregătit celor doi o transformare de zile mari, în rapperul Daddy Yankee, prilej cu care au trebuit să renunţe la barbă.

Pentru Connect-R, schimbarea a venit după mai bine de 3 ani, în vreme ce Shift a renunţat pentru prima oară la barbă după aproape 10 ani.

„Chiar mi-a fost greu, nu eram nici eu obişnuit, nu mai zic cum a fost pentru cei din jur!”, a povestit amuzat SHIFT.

Nu doar schimbarea de look le-a dat bătăi de cap lui Connect-R şi lui SHIFT: „Când am intrat la doamna Crina, la antrenamentele de canto, ne-am dat seama că ne-am bucurat degeaba! 4 foi de versuri în spaniolă….Eu nu pot să reţin atâtea versuri nici la piesele mele într-un timp atât de scurt!”, a mărturisit Shift.

Cum se vor descurca cei doi cu provocarea primită, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera noului sezon Te cunosc de undeva!

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol.

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Connect-R & SHIFT, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor face spectacol la dublu, începând de sâmbătă, 10 septembrie 2022, ora 20:00, la Antena 1.

Despre cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! Show-ul a ajuns la majorat

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1, ce va debuta sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol, dar şi o premieră absolută: fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

8 cupluri de vedete dornici de noi transformări

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele