Sezonul 18 din „Te cunosc de undeva”. Când va avea loc premiera noului sezon și cine sunt concurenții

1

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol. Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara.

Cine sunt concurenții noului sezon

 • Connect-R & Shift,

8 cupluri de vedete au spus „DA” transformărilor în cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! Show-ul a ajuns la majorat | Antena 1

 • Feli & Nicolai Tand,

Feli și Nicolai Tand, concurenți în sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva

 • Jo & Liviu Teodorescu,

Jo și Liviu Teodorescu, concurenți în sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva

 • Eliza & Cosmin Natanticu,

Eliza și Cosmin Natanticu, concurenți în sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva

 • Emilian & WRS,

8 cupluri de vedete au spus „DA” transformărilor în cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! Show-ul a ajuns la majorat | Antena 1

 • Rona Hartner & Johny Romano,

Johny Romano și Rona Hartner, concurenți în sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva

 • Sore & Emma de la ZU

Sore și Emma de la ZU, concurente în sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva

 • Emi & Cuza

Artiștii vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Când revine Te Cunosc De Undeva la Antena 1. "Cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos!". Anunț oficial - IMPACT.ro

Ce aştept eu de la <majoratul> emisiunii? Aştept bucuria reușitei! Concurenții noi vor gusta, cu siguranță, din licoarea bucuriei! Se vor redescoperi, se vor mira de ei înșiși, se vor îndrăgosti, ca noi toți, de altfel, de acest format cu adevărat spectaculos.

Aşa cum am tot spus, Te cunosc de undeva! este o povocare la nivel inalt artistic. Este o dovadă de curaj pentru unii sau o dovadă a confirmării pentru alții. Vreau să descopăr şi vreau să mă bucur alături de întreaga echipă. Dragi concurenți, uimiţi-mă!”, a declarat Ozana Barabancea.

Cel de-al 18-lea sezon din „Te cunosc de undeva!” va avea premiera în septembrie

Abia aşteptam, cu toţii, revenirea pe platoul de filmare, să sărbătorim împreună majoratul acestei emisiuni. Pentru că noul sezon, care va putea fi urmărit în din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 se anunţă unul fabulos, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă – scena Te cunosc de undeva!”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Dacă stau bine să mă gândesc, acum 18 ani eu intram la facultatea şi făceam armata. De ce spun armata? Pentru că şi antrenamentele pentru acest show te duc un pic cu gândul la armată. Disciplina e sfântă la noi, mai ales că munca din spatele fiecărui moment de pe scenă este una colosală. Am filmat deja primele ediţii, despre care pot doar să vă spun că au fost fabuloase, departajarea a fost foarte grea, jurizarea şi mai şi.

A trebuit să recurgem la detalii ca să îi putem departaja, pentru că toţi au fost în formă maximă. Abia aşteptăm să împărtăşim cu cei de acasă noul sezon #tcdu18, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a mărturisit Cristi Iacob, în vreme ce Aurelian Temişan a completat:

Va fi un sezon foarte puternic, poate mai puternic ca oricând. Chiar dacă am spus mereu că acest show este unul foarte complex, nu putem uita că la baza lui stă muzica, iar în acest sezon canapeaua va aduce laolaltă foarte mulţi cântăreţi, aşa că spectacolul se anunţă a fi unul incendiar.

Va fi o luptă continuă întâi cu ei însuşi, iar apoi cu cei de lângă ei, de la canapea. 10 ani, 18 sezoane, sper să <ieşim la pensie> de la acest show minunat, peste ani buni, în care toţi artiştii din România să fi trecut pe la noi, pe scena magică de la Te cunosc de undeva!”.

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera pe 10 septembrie la Antena 1, de la 20.00. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a ajuns deja la majorat, aşa că se anunţă a fi unul cu provocări, transformări şi surprize majore.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele