Survivor România, 6 februarie. Cine a câştigat jocul de imunitate

1
- Reclama -

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România au dat o nouă luptă pentru imunitate în ediția de luni a concursului. Cine a câștigat imunitate.

Survivor România
imunitate survivor

 

Survivor România. Cine se bucură de imunitate

Lupta a fost crâncenă luni seara, concurenții având de străbătut un traseu prin noroi. Lupta a fost una strânsă, însă cei care au câștih=gat au fost Războinicii.
Ultimul punct a fost adus de către Codruţa.

„Este un sentiment de nedescris. Am simţit de la început că asta este traseul meu. Mă bucur foarte tare atât pentru mine cât şi pentru colegii mei, mai ales că mâncăm pate pe pâine cu roşii şi ceapă”, a declarat ea după ce a adus imunitatea echipei sale.

Eu eram iar rupt de foame. Sunt mândru de echipă, mai ales de Codruţa, ea a deschis scorul şi tot ea este cea care l-a închis”, a spus și Robert.

- Reclama -

Faimoșii, primele declarații după ce au pierdut jocul de imunitate

Doc: Puteam să aduc și 9 puncte și dacă pierdeam cu 10-9 tot așa mă simțeam. Vom merge acasă așa cum am venit: flămânzi. O să spargem un cocos și o să analizăm cauzele înfrângerii noastre.

Remus: Am adus un punct, al doilea a fost la o sutime pierdute și multe puncte au fost pierdute așa. Se simte foarte dureros înfrângerea și neapărat trebuie să-i dăm de cap. Ne vom apuca de antrenament, dar până atunci, să vedem care sunt concluziile acestui joc.

Dublă eliminiare la Survivor România! Vica și Jorge au părăsit competiția

Alexandra Ciomag a luat totemul de imunitate din echipa Războinicilor.

La Faimoşi, DOC  a fost cel care a obţinut colanul de imunitate.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele