Cum a apărut Briggite Pastramă, la vârsta de 45 de ani. Apariție uluitoare a vedetei

0

Briggite Pastramă și soțul ei sunt într-o vacanță romantică, la mare. Cei doi au ales să rămână în țară și au ales stațiunea Mamaia.

Briggite, apariție senzațională în costum de baie

Briggite a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de pe plajă, iar într-una din ele purta un costum de baie.

Vedeta are vârsta de 45 de ani, iar silueta ei este una excepțională. În ultima perioada, fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit să dea jos câteva kilograme în plus.

Ea merge la sală, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, deoarece are un abdomen foarte bine conturat, iar la nivelul posteriorului, vedeta și-a făcut un implant de care este foarte mândră și îl expune de fiecare dată când are ocazia.

Este o femeie frumoasă și de fiecare dată a avut grijă la felul în care arată și a ales mereu ținute de excepție care să îi pună corpul în evidență.

Briggite Pastramă apariție de senzație pe plaja din Mamaia

Ce a spus Briggite despre operațiile ei

Brigitte nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la diverse operații estetice și a spus cât au costat fiecare împarte, deoarece nu și-a mai dorit ca oamenii care o urmăresc să își ia în calcul sume diferite, care nu erau reale.

„Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în cont’ tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba: Primul implant mamar a fost în 1997, (2000€) l-am shimbat de două ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (în total – 5500€).

Am o rinoplastie (2500€), deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei. Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă, care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€) – a spus Briggite Pastramă, în urmă cu câteva luni.

Briggite Pastramă apariție de senzație pe plaja din Mamaia

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele