Jennifer Lopez are o coafură nouă. Cum a fost surprinsă la cumpărături alături de Violet, fiica lui Ben Affleck

1

Jennifer Lopez are o coafură nouă. Artista internațională a fost surprinsă la cumpărăruti alături de Violet.

Fiica lui Ben Affleck și-a însoțit mama vitregă și a fost surprinsă distrându-se de minune alături de ea. Se pare că Lopez are o relație foarte bună cu copiii lui Ben Affleck.

De-a lungul timpului Affleck și Lopez au încercat să-și facă adolescenții să se simtă cât mai vine cu ideea relației lor.

Copiii celor doi îndrăgostiți au ajuns să se cunoască și să se înțeleagă foarte bine. La nunta vedetei au luat parte atât copiii săi, cât și cei ai lui Affleck, iar rezultatul a fost unul neașteptat de plăcut.

Jennifer Lopez are o coafură nouă

De data aceasta Jennifer Lopez a decis să-și petreacă timpul liber alături de fiica sa vitregă, Violet. Adolescenta în vârstă de 16 ani s-a bucurat de o sesiune de cumpărături relaxantă. Aceasta a fost pozată zâmbind și glumind cu JLo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @jlodolly

De la întâlnire au lipsit frații săi, Samuel și Seraphina. Nici gemenii lui JLo, Emme și Max, nu au fost văzuți de paparazzi. Pentru întâlnirea pe care au avut-o, Violet și JLo au optat pentru ținute casual.

Diva s-a obișnuit să se afle tot timpul în lumina reflectoarelor. Artista a fost extrem de grijulie cu fiica sa vitregă și s-a asigurat că aceasta nu este deranjată de privirile curioșilor.

Cum se înțelege Jennifer Lopez cu copiii lui Ben Affleck

Jennifer Lopez are o relație foarte bună cu adolescenții lui Affleck, spun sursele apropiate cuplului. De-a lungul timpului vedeta latino a fost fotografiată alături de soțul său și copii acestora.

Mai mult, JLo a fost văzută inclusiv cu Samuel, fiul cel mai mic al actorului. Copiii cuplului se înțeleg și ei la fel de bine între ei. Emme are o relație strânsă cu Seraphina, fiica actorului. Max și Samuel merg deseori la film împreună, iar Violet, fiica cea mai mare, preferă să-și petreacă timpul cu JLo sau Affleck.

Pentru cei doi îndrăgostiți a fost foarte important ca adolescenții să se înțeleagă între ei. JLo a declarat în trecut că nu-și dorește ca Affleck să-l înlocuiască pe tatăl biologic al copiilor săi.

Gemenii Emme și Max au fost rodul iubirii dintre Jennifer și fostul ei soț, Marc Anthony. Însă affleck și-a luat foarte bine în serios rolul de tată vitreg și este un adevărat prieten al copiilor lui Lopez. Același lucru poate fi observat și în cazul lui JLo care este surprinsă deseori în compania copiilor săi vitregi.

Diva și-a dorit foarte mult ca la nunta sa, voalul să fie dus de copiii lui Affleck și de gemenii săi. Momentul emoționant a fost surprins pe camere de paparazzi.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele