Ana Morodan, primele declarații după ce a fost reținută de polițiști: „Am luat pastile de somn că sunt insomniacă”. Ce se va întâmpla cu influencerița

4
Ana Morodan
Ana Morodan
- Reclama -

Ana Morodan a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise la volan. După ce a fost reținută de oamenii legii și anchetată, Contesa Digitală a făcut primele declarații.

Primele declarații ale Anei Morodan după ce și-a petrecut noaptea în arest

Ana Morodan s-a ales în mai puțin de 12 ore cu trei dosare penale. După ce a fost anchetată și mai apoi plasată în control judiciar, contesa a făcut primele declarații despre acest incident.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”, a spus Ana Morodan.

„Într-adevăr am făcut o greșeală și am condus fără carnet, lucru pe care nu vreau să-l transmit și să-l influențez asupra nimănui. Legat de droguri, nu am consumat și nu folosesc niciodată droguri. Am o rețetă de la medic care conține Benzotamină și atât”, a mai declarat Ana Morodan.

Ana Morodan, reținută de polițiști, băută și drogată

- Reclama -

Ana Morodan s-a ales cu trei dosare pensale în mai puțin de 12 ore

Prima dată Poliția Rutieră a oprit-o în trafic pe Ana Morodan, marți la ora 16, scrie ProTV.

În momentul în care femeia a fost oprită de polițiști, a continuat să meargă cu autovehiculul preț de câțiva metri, timp în care a lovit două autoturisme care erau parcate.

Poliția a făcut toate verificările necesare. Când i s-a cerut să sufle în fiolă, Ana Morodan a refuzat, drept pentru care a fost dusă la INML, unde a refuzat din nou prelevarea probelor biologice. Astfel s-a ales cu primul dosar penal, iar permisul i-a fost reținut. Peste 7 ore a fost oprită din nou de polițiștii de la rutieră și au făcut verficări. Ulterior au aflat că Ana Morodan conducea fără să abiă drept, având permisul reținut. Atunci i s-a întocmit cel de-al doilea dosar penal. Cu greu, Ana Morodan a acceptat să sufle în etilotest și, văzând că este vorba despre o alcoolemie sub 0,4 la mie în aerul expirat, este dusă din nou la INML pentru a-i fi prelevate probe biologice. S-a descoperit că Ana Morodan avea și substanțe interzise în sânge, motiv pentru care i s-a mai întocmit un dosar penal.

Polițiștii au decis să o rețină peste noapte, iar miercuri după-amiază au dus-o în fața procurorilor de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din București. Aceștia au decis să o plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile, conform unor surse judiciare citate de News.ro.

„Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale”, anunță în comunicatul de presă transmis de poliție. Polițiștii au vrut să o testeze „pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat”, se arată în comunicatul poliției, potrivit Libertatea.

- Reclamă -

4 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele