Survivor România, 18 ianuarie. Cine a câștigat jocul de recompensă

2
- Reclama -

Concurenții de la Survivor România au intrat pe traseu astăzi pentru jocul de recompensă. Premiul pus în joc a fost o trusă de instrumente pentru pescuit ce le va permite câștigătorilor să-și asigure pește și fructe de mare.

Războincii au câștigat jocul de recompensă. Primele declarații ale celor două echipe

Războinicii s-au bucurat de victorie în seara aceasta, dar și de trusa de pescuit care le va fi de mare ajutor. Imediat după ce s-a terminat jocul, Dan Pavel i-a întrebat pe fiecare dintre ei cum s-au simțit pe parcursul jocului.

Maria: Mi-am dorit foarte tare să aduc punct de fiecare dată când am pus piciorul pe traseu.

Dan Ursa: Sunt foarte fericit pentru chitul ăsta de pescuit și sunt sigur că o să prind ceva.

Cu toate că Faimoșii nu au câștigat jocul din seara aceasta, ei se bucură de un consiliu liniștit. Războinicii sunt cei care vor pierde un concurent în seara aceasta în timpul consiliului de eliminare.

- Reclama -

Carmen: Am egalat la un moment dat, am crezut că o să urcă, dar asta este. Cred că am făcut ce am putut ca să câștigăm. Suntem o echipă puternică și îi vom surprinde pe Războinici la următorul joc.

Războinicii de la Surviror România o vor pe Maria Lungu afară din competiție

Tensiunile în tabăra Războinicilor au ajuns la cote maxime și concurenții și-ar dori ca Maria Lungu să fie cea care pleacă acasă. Propuși spre eliminare sunt Maria Lungu, Neagu și Codruța.

„În caz că nu va ieși afară, o vom trimite la exil și dacă nu se va duce la exil, voi merge eu ca să scap de ea”, a declarat Alin Chirilă, întrebat fiind de Dan Pavel care sunt sentimentele sale vizavi de comportamentul Mariei Lungu în emisiune.

Tensiunile din consiliu au culminat când Maria a făcut o comparație nepotrivită în opinia celorlalți colegi.

Maria: O mamă când are un copil și e mai năzbâtios, nu-l aruncă la gunoi și face altul.

Codruța: Și în metafora asta tu ești copilul?
Maria: Nu neapărat, suntem o echipă.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele