Ciolacu: exclud să eliminăm voucherele de vacanţă

0
- Reclama -

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, că exclude varianta ca de anul viitor să fie suspendată acordarea voucherelor de vacanţă în sectorul bugetar.

 

„Exclud să eliminăm voucherele de vacanţă pentru la anul”, a declarat Marcel Ciolacu, înainte de şedinţa de Guvern.

Potrivit unor surse guvernamentale, pachetul de măsuri fiscale urmează să fie discutat săptămâna viitoare într-o şedinţă a coaliţiei de guvernare, care ar putea avea loc marţi.

Marţi, premierul Marcel Ciolacu a precizat că până la finele lunii septembrie Guvernul îşi va asuma răspunderea pentru pachetul de măsuri fiscal-bugetare.

- Reclama -

„Continuăm să scriem actul normativ, pe urmă va fi pus în transparenţă, cum este normal. (…) Până la finalul lunii terminăm tot circuitul, inclusiv asumarea răspunderii în Parlament. Şi să vedem dacă mai este nevoie de anumite ordonanţe de completare”, a arătat Ciolacu, într-o declaraţie acordată presei.

Jambon maturat, ”unicat in lume” la ferma lui Fecső J. Attila din Odorheiu Secuiesc

Premierul a mai precizat că pachetul nu va conţine măsuri de austeritate, dar a subliniat că nu pot să beneficieze de vouchere de vacanţă bugetarii care au salarii foarte mari. Astfel, ar urma să primească vouchere de vacanţă doar cei cu venituri nete mai mici de 8.000 de lei.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele