Conor McGregor este acuzat de agresiune sexuală în Franța

0

Irlandezul star MMA, Conor McGregor, a fost reţinut în Corsica. Luptătorul este suspectat de tentativă de agresiune sexuală şi de expunere indecentă, a anunţat Parchetul din Bastia, Franța.

 

“Ca urmare a unei plângeri din data de 10 septembrie, în care se denunţă fapte care pot fi calificate ca tentativă de agresiune sexuală şi expunere indecentă, Conor Anthony MacGregor face obiectul unei audieri de către jandarmerie, el fiind reţinut”, se arată în comunicatul procurorilor.

McGregor şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă în luna iunie. Fost dublu campion mondial UFC, McGregor a anunţat pe Twitter că se retrage din activitate, pentru a treia oară,

”Am decis să mă retrag din lupte. Vă mulţumesc pentru toate amintirile uimitoare! A fost o călătorie pe cinste”, a scris McGregor, care a postat o fotografie în care este alături de mama lui, căreia i-a promis o casă de vis.

Fostul campion UFC la pană şi la uşoară a părăsit prima oară sportul în aprilie 2016. În martie 2019, McGregor a anunţat că îşi atârnă în cui mănuşile, dar de fiecare dată s-a răzgândit după un timp scurt.

Mohammad Murad si-a anunțat candidatura la Primăria Constanța

În ianuarie, campionul irlandez a realizat o revenire spectaculoasă după ce l-a învins în octagon pe americanul Donald Cerrone, la 15 luni după înfrângerea în faţa rusului Khabib Nurmagomedov, când a pierdut titlul mondial la categoria uşoară.

McGregor, în vârstă de 31 de ani, are un palmares de 22 de victorii în 26 de meciuri.

Casoteca.ro/magazin/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele