Consiliul Concurenței analizează preluarea Prima TV

0

Consiliul Concurenței analizează preluarea Prima TV de către Clever Business Transilvania, companie controlată de omul de afaceri Adrian Tomşa.

 

Adrian Tomşa deţine mai multe investiţii în România, dintre care canalele TV Look (LookPlus şi LookSport), AgroTV şi Profit.ro, dar şi paginile web Looksport, Lookplus, Lookmedica Agrotv, Profit.ro.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care compania Clever Business Transilvania preia postul de televiziune Prima TV. În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei”,  a anunţat autoritatea de concurenţă.

Clever Business Transilvania, companie controlată de omul de afaceri Adrian Tomşa, va achiziţiona de la Prima Broadcasting, companie aflată în reorganizare, activitatea aferentă postului generalist de televiziune Prima TV, în temeiul unui contract de transfer de activitate.

”Autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează Consiliul Concurenţei.

 

Citește și: Focar de pestă porcină în Maramureș

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele