Ce a spus Johnny Depp după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard. Dezvăluirile făcute de personalul pubului din Newcastle: „Era incredibil”

1

Johnny Depp a câștigat în procesul de defăimare intentat împotriva fostei sale soții, Aber Heard. Actorul a celebrat victoria într-un pub din Newcastle, iar personalul de la pub-ul unde Johnny Depp și-a sărbătorit victoria împotriva lui Amber Heard a descris întâlnirea cu actorul, scrie Mirror

De ce Johnny Depp a pierdut procesul de calomnie în Marea Britanie, dar a câștigat în SUA: „Răspunsul e simplu”

Declarațiile făcute de personalul unui pub după ce Johnny Depp a câștigat în procesul intentat împotriva lui Amber Heard

Starul Piraților din Caraibe a zguduit Newcastle, când lumea a aflat verdictul într-unul dintre cele mai urmărite procese din lume.

Amber Heard a fost găsită vinovată de defăimarea starului Jack Sparrow și a fost obligată să plătească despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari. Actrița Aquaman a participat la tribunalul din Virginia, dar Johnny se afla pe această parte a iazului.

Legănându-se în Bridge Tavern din Toon, i s-au alăturat muzicienii Jeff Beck și Sam Fender.

Johnny Depp și managera Janine Latchford

Janine a spus că întâlnirea cu Johnny a fost „suprareală”Johnny Depp și prietenii

Fotografiile cu tatăl a doi copii au apărut, iar managerul de la pub, Janine Latchford, a vorbit despre experiența „suprareală”.

„A fost cel mai drăguț bărbat pe care l-am văzut vreodată în viața mea”, a spus ea pentru Chronicle Live. „Asistenta mea este gravidă și îi spunea cât de frumos este să fii părinte. Era cu adevărat cu picioarele pe pământ, era drăguț. Era incredibil. M-a îmbrățișat și i-am spus că îl iubesc destul de mult de îndată ce l-am văzut.”

Johnny Depp

Johnny era în Newcastle când a fost pronunțat verdictul. A avut șase săptămâni ocupate. Janine a adăugat că Johnny a mâncat un fish and chips la pub, lucru care i-a „placut foarte mult”. Starul a avut o perioadă grea după ce viața sa privată a fost sub microscop în procesul dramatic.

Vedeta și-a dat în judecată fosta soție pentru articolul de opinie din 2018 din Washington Post, intitulat: „Am vorbit împotriva violenței sexuale – și m-am confruntat cu mânia culturii noastre. Asta trebuie să se schimbe”.

Se spune că Amber Heard face apel la decizie

Articolul nu îl menționează pe Johnny pe nume, dar avocații săi au spus că acesta a sugerat în mod fals că a abuzat-o fizic și sexual pe doamna Heard în timp ce erau împreună – iar juriul a fost de acord.

Decizia unanimă a fost pronunțată ieri după o întârziere dramatică după ce judecătorul a subliniat că jurații nu au completat corect documentele.

După verdict, Johnny a spus că „se simte în pace” și a fost „cu adevărat umilit”, mulțumind juraților pentru că „i-au dat viața înapoi”.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele