Consiliul Concurenţei investighează 15 companii

0

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că investighează 15 companii de pe piaţa comercializării şi execuţiei mijloacelor de semnalizare rutieră, pe care le suspectează că ar fi realizat înţelegeri anticoncurenţiale la o licitaţie organizată de Administraţia Străzilor Bucureşti în 2017.

 

”Consiliul Concurenţei are în derulare o investigaţie privind un posibil comportament anticoncurenţial al unor companii care activează pe piaţa comercializării şi execuţiei mijloacelor de semnalizare rutieră din România. Autoritatea de concurenţă are indicii că 15 companii, care au participat la procedura de achiziţie publică iniţiată de Administraţia Străzilor Bucureşti în anul 2017, au realizat înţelegeri anticoncurenţiale”, a informat autoritatea de concurenţă. Companiile investigate sunt: Anduna Servimob, Consitrans, Dual Man, Dumava Semnalizare, Eurocerad International, Euro Construct Trading 98,Gamida Euromark, Girod Semnalizare Rutieră, Komora, Lindor Ideal Construct, Marad Concept, Omnia Via Signa, Telor Invest, Tehnosmart Construct şi Vesta Investment.

Această investigaţie a rezultat prin conexarea a două investigaţii, care aveau acelaşi obiect, iniţiate de Consiliul Concurenţei la sfârşitul anului trecut.

 

Francisc Tobă, deși nu mai e membru AUR, a fost validat deputat

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele