Constanța ar putea avea un Primar din afara grupurilor penale PSD-iste: Stelian Ion

0

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidat al USR pentru alegerile locale din Constanța, potrivit unui comunicat de presă transmis de USR Constanța. Ion spune că e hotărât „să smulgă Constanța din ghearele PSD, care a sufocat orașul zeci de ani la rând”.

 

„Sunt mai hotărât ca oricând să smulg Constanța din ghearele hidrei pesediste care a sufocat și a ținut în loc orașul acesta zeci de ani de-a rândul. Avem șansa istorică de a salva acest oraș și de a-i reda strălucirea. De ce Constanța? Pentru că este orașul în care m-am născut, am crescut, am învățat, am muncit și mi-am întemeiat familia. Constanța este casa mea. Acest oraș mi-a oferit cele mai frumoase clipe, de el mă leagă cele mai frumoase amintiri. Din păcate, dintr-un oraș înfloritor, Constanța a ajuns o ruină, iar imaginea Cazinoului a devenit simbolul hoției și al incompetenței cu care PSD-ul a administrat acest oraș atâta amar de vreme”, a spus Stelian Ion când și-a anunțat candidatura.

Citește și USR-istul Stelian Ion vrea să ia primăria Constanța de la urmașii lui Mazăre și Constantinescu

Acesta a adăugat că funcția de primar nu este una la care a visat, la fel cum nu a fost nici funcția de deputat, dar este „singura șansă de a salva acest oraș”.

Stelian Ion a menționat că a dus timp de trei ani „o luptă crâncenă în Parlament cu Nicolicea și Iordache”, iar acum își asumă încă o luptă, aceea pentru Constanța.

„Întotdeauna am răzbit acolo unde a fost mai greu și le-am demonstrat tuturor celor care îmi spuneau că nu se poate, că se înșală. Vom face din Constanța, orășel prăduit și prăfuit de provincie, un oraș european, modern, strălucitor, în care să îți placă să trăiești, un oraș fermecător, verde, viu”, mai spune deputatul.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele