Copaci ciopliți la Slatina, pentru montarea unor grătare de protecție cu rol decorativ! Autoritățile: “Angajații au încurcat grătarele”

0

Doi copaci de de pe bulevardul A.I. Cuza din municipiul Slatina au fost ciopliți joi de doi angajați ai SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, în încercarea de a le monta grătare de protecţie cu rol decorativ, stârnind indignarea cetățenilor, scrie gazetaoltului. SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL spune că angajații au încurcat grătarele și că aceștia vor fi sancționați.

„În date de 8 noiembrie 2018, am fost sesizați că pe bulevardul A.I. Cuza, în timpul operațiunii de montare a grătarelor de protecție cu rol decorativ, doi angajați ai SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL au recurs la cioplirea a doi arbori, fără a cere sau a avea acordul inginerului de specialitate.

În fapt, cei doi au încurcat grătarele pe care trebuia să le monteze la pomii respectivi. Menționăm că fiecare grătar este făcut pentru fiecare arbore în parte, ba chiar cu 10 centimetri mai mare decât diametrul acestuia”, arată un comunicat al societății.

În aceeași zi, cei doi arbori afectați de ”neglijența” angajaților au fost evaluați de inginerii de specialitate și ”s-a constatat că nu există pericol de uscare și nu a fost afectată rezistența lor”.

”În urma acestui eveniment neplăcut, cei doi angajați urmează fie sancționați, o comisie de disciplină din cadrul societății va stabili sancțiunile ce vor fi aplicate, conform regulamentului de ordine interioară. SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL regretă incidentul și îi asigură pe slătineni că va continua activitățile de înfrumusețare peisagistică a municipiului nostru”, se arată în comunicatul remis de SC DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL.

Citește și Q Magazine, încă un contract cu o instituție condusă de PSD: 112.000 de lei pentru brandul turistic al județului Neamț

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele