Corina Crețu acuză PSD că plătește ”sume incredibile” către presă prin intermediul ministerelor pentru a denigra oponenții și transmite că va da în judecată partidul

0

Corina Crețu a acuzat PSD într-o postare pe Facebook că direcționează către presă ”sume incredibile” prin intermediul ministerelor pentru ”denigrarea celor care nu se aliniază directivelor partidului”. Într-o nouă izbucnire împotriva partidului din care face parte, Corina Crețu anunță că va intenta un proces împotriva PSD și a lui Codrin Ștefănescu, prin care le va cere să demonstreze ” cum trădez interesele naționale ale României”.

Presa independentă a scris în repetate rânduri despre contractele de publicitate ale instituțiilor și firmelor de stat în România, o practică similară cu cea din perioada de dinaintea aderării la UE.

Acuzele Corinei Crețu vin pe fondul campaniei împotriva sa lansată de apropiații lui Liviu Dragnea – Darius Vâlcov, Codrin Ștefănescu, Rovana Plumb – care o acuză că nu transmite costurile reale ale realizării a trei spitale regionale cu fonduri UE. La rândul său, comisarul european îi acuză de manipulare a opiniei publice pe detractorii din PSD și demonstrează că din 2014, anul în care a început pe hârtie proiectul guvernele PSD nu au făcut nimic pentru demararea acestora.

Citește și Cioloș:Dacă Guvernul Dăncilă nu pică la sfârşitul lunii noiembrie, ar putea fi prea târziu

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele