Corlățean o acuză pe Rovana Plumb de ”securisme”

0

Senatorul Titus Corlăţean a lansat, duminică, la Conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, un atac dur la adresa europarlamentarului Rovana Plumb, pe care a acuzat-o că a folosit ”metode securiste”, transmite Agerpres. Cei doi sunt vechi adversari politici.

 

„Este nedemn şi este o metodă securistă ca atunci când stăm de vorbă între noi şi spunem lucruri cineva să înregistreze un coleg şi să folosească înregistrarea. (…) Nu este permis să generezi un rău organizaţiei, fracturi, dezbinări, tensiuni, făcând aşa ceva. Gata cu securismele”, a spus Corlățean.

 

El s-a referit la episodul în care din organizația de Dâmbovița a fost scursă la presă o înregistrare audio cu fostul șef, Adrian Țuțuianu

 

Senatorul PSD a criticat și faptul că Rovana Plumb și-a pus fiul să coordoneze campania electorală a partidului în județ.

„Nu recurg la atacuri la persoană, dar sunt lucruri care în momente importante trebuie spuse. La noi, la Dâmboviţa, ştim ce s-a întâmplat, eu am vorbit la Comitetul Executiv Judeţean – managementul politic, administrativ şi organizatoric slab la nivelul conducerii de vârf a fost o realitate, faptul că au fost greşeli impardonabile: intrarea în campania electorală pentru Parlamentul European – campania începuse şi noi nu aveam o echipă de campanie, dar aveam şef de campanie, aveam un director de campanie care a fost numit pe criterii care nu aveau legătură cu politica. Au fost decizii greşite şi a fost neimplicare. Nu poţi să vii din când în când, din când în când să mai treci să mai spui bună ziua şi să nu pui osul la muncă”, a susţinut Corlăţean.

Potrivit acestuia, partidul trebuie să renunţe la „peremisme” şi să promoveze oameni care să fie buni comunicatori. „Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la stilul mitralieră, la lucruri care nu ne atrag electoratul”, a afirmat Corlăţean.

Titus Corlăţean a fost ales preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa. Preşedinte a fost ales deputatul Corneliu Ştefan, care a avut-o contracandidată pe Rovana Plumb.

Citește și: Barna laudă decizia guvernului de asumare a răspunderii, dar anunță că USR nu va vota moțiunea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele