UPDATE Coronavirus: România a ajuns la 113 infectați

0

Cinci dintre pacienții confirmați sâmbătă au fost infectați de tânăra de 26 de ani din Hunedoara (cazul 26) care nu a respectat izolarea și a îmbolnăvit mai multe persoane.

Tânăra a fost externată tot sâmbătă, în aceeași zi în care cinci dintre contacții ei au fost internați în spital. Este vorba de trei femei din Hunedoara, de 41, 43 și 44 de ani, și două asistente medicale, de 38 și 45 de ani.

 

Știre inițială

Doi bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 31 şi 53 de ani sunt cele mai recente cazuri de infectare cu noul coronavirus în România, informează Grupul de Comunicare Strategică.

 

Potrivit sursei citate, două dintre aceste persoane – o femeie de 33 de ani şi un bărbat de 36 de ani – sunt din Timişoara, au venit pe 12 martie din Italia şi se află în carantină.

O altă persoană infectată este un bărbat de 31 de ani din Constanţa, contact al senatorului PNL Vergil Chiţac. De asemenea, a fost confirmată pozitiv şi o femeie de 53 de ani din Braşov, contact al unui bărbat infectat anterior, venit din Boston.

Coronavirus. Rugăciuni speciale și noi măsuri stricte de protecție în biserici

Cu aceste patru cazuri, numărul celor infectaţi în România a ajuns la 113.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele