Cosette Chichirău: Victoria politică este cea din Consiliul Local Iași și din Consiliul Județean

0

Actualul primar al Iaşiului, liberalul Mihai Chirica, fost PSD, a câștigat un nou mandat în fața candidatului USR Plus Cosette Chichirău.

 

Conform rezultatelor provizorii centralizate de BEC, după numărarea a 85.773 voturi, reprezentand 97.55% din cele 87.925 exprimate, pe primul loc în cursa pentru Primăria Iaşi de află Mihai Chirica, actualul primar, cu 42.01%.

Cosette Chichirau are un scor de 30.3%, ea a declarat că Alianţa USR Plus, anunţat că USR PLus „luptă cu corupţia din PSD şi PNL”.

În finalul zilei, parlamentarul USR Plus a scris pe Facebook.com că 30 de procente este un scor bun în fața PNL și PSD.

UPDATE: PSD/PNL-istul Mihai Chirică aduce infractorii în administrație la Iași

Victoria politică este cea din Consiliul Local Iași și din Consiliul Județean

”Mulțumesc tuturor ieșenilor care ne-au acordat încrederea și votul! Nu vom irosi acest capital uriaș de încredere și speranță! Am obținut 30% în municipiul Iași, un scor excelent în fața partidelor vechi, unite împotriva noastră. Cu o treime din consilierii locali, vom putea opri abuzurile și hoția mafiei imobiliare.

Victoria politică este cea din Consiliul Local Iași și din Consiliul Județean. USR PLUS a spart sistemul și a reușit să aducă oameni noi în interiorul acestor structuri osificate. Vom aduce transparență și legalitate. Vom susține toate proiectele bune pentru ieșeni, dar ne vom opune tunurilor imobiliare, afacerilor dubioase și cheltuielilor nejustificate.

Felicitări colegilor care au intrat în Consiliile Locale și în Consiliul Județean! În special, felicitări noilor primari USRPLUS din județul Iași! Ei sunt: Leon Bălteanu (Mircești), Daniel Hodoroabă (Movileni) și Ciprian Grosu (Rediu).

Victoria de ieri nu ar fi fost posibilă fără efortul supraomenesc al unei echipe care a muncit zi și noapte să ducă mesajul nostru peste tot în Iași. Le mulțumesc candidaților noștri din întregul județ, le mulțumesc echipelor de campanie, simpatizanților și tuturor ieșenilor care au arătat că Moldova nu este cu nimic mai prejos de restul țării.

Miracolul ieșean este încă posibil.

Mergem mai departe și, atât la nivel național, cât și la nivel local, voi propune, ca și până acum, soluții constructive, voi ajuta și voi pune umărul la rezolvarea problemelor din Iași.

Mergem mai departe! Construim pe rezultatele de astăzi!”.

Casoteca.ro/magazin – aici poți găsi cel mai bun purificator anti-covid 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele